God of War - videón a fejlődési rendszer

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 9.
  • Videó
Link másolása
Hiába van már lassan itt a Sony-exkluzív God of War startja, ma mégis kaptunk egy teljesen új trailert, amely egyfajta bemutatóként szolgál a játék fejlődési rendszeréről és Kratos testre szabható felszereléséről.

A God of War új részében a játékosok számára lehetőség nyílik különböző páncélok felvételére, de akár saját maguknak is kreálhatnak egyet. Az ilyen felszerelés pedig megnyitja az utat Kratos különböző képességeinek fejlesztése előtt, mint például az erő, a szerencse, az életerő és a védelem. Természetesen amellett, hogy így a játékstílusunk szerint alakíthatjuk karakterünk képességeit, minden egyes páncél befolyásolja Kratos kinézetét is.

Jason McDonald, a Sony Santa Monica stúdió játékmenet-tervezője szerint „határozottan ez lesz a legnagyobb God of War-játék, amit valaha készítettünk. Rengeteg tartalommal rendelkezik. Biztosak akartunk benne lenni, hogy minden játékos képes legyen a saját egyedi stílusa szerint játszani. Azt akartuk, hogy a játékosoknak legyen lehetősége dönteni, vagyis minden játékos a saját maga Kratosát irányíthassa, ami különbözik az összes többi Kratostól, még akkor is, ha végső soron mind azonos karakterek."

Ahhoz pedig, hogy mindenki megformálhassa a saját Kratosát, nem kell már sokat várni, a játék április 20-án jelenik meg.

10.
10.
Nagyon varom a jatekot, de eldontottem, hogy kivarom vele az oszt. Addigra lesz egyutt a ps4pro-4k hdr tv kombo. Ez a jatek megerdemli, hogy csak full-os latvannyal toljam :)
9.
9.
DarkLord
Végül is örök gyereknek tartom magam amúgy meg tényleg, amíg nem veszik ki az emberből a gyermeki énje, addig fiatal és fitt tud maradni (szerintem). A számítógépes játékok szeretete meg szerintem soha nem fog elveszni, ha már ennyi ideje kitart (persze megingások vannak, amikor nem annyira érdekli az embert és kicsit besokall, de ez egy olyan hobbi, amit nem lehet megunni, ennyi minőségi játék mellett soha).

Egy igazi boss harc , azért dobna a várakozáson egy kicsit szerintem mindenkinél, egy amolyan bazi nagy monstrummal nem ilyen troll átlagos kis boss, amit eddig mutogattak. Azért a Világ Kígyóval, ha összeakasszuk a bajszunkat az nem lesz semmi, hatalmas egy dög :)
8.
8.
kexiaxel
Remélem lesz egy új trailer amiben mutatnak többet vagy legalább egy új gameplayt.
Nemcsak ugyanazt a videót újra és újra vágva...
Ennyire titkos lenne?
Max launch tariler ha nem más...
Elvileg a tesztek 12. én már szivárognak szép lassan ki ha lehet hinni a médiának.
Kíváncsian várom! A szöveg mindig más de a videó és a képek ugyanazok.
Én úgy vagyok vele, hogy látni is akarnék ebből valamit.
7.
7.
kamgecam
#3: Jó olvasni hogy más 40-es is hódol eme hobbinak. Én 38 vagyok. :)
6.
6.
Darksiders84
#3: Addig jó amíg van ilyen vagy hasonló élmény ami erősen mozgat mindegy szerintem hány éves az ember.
4.
4.
Yanez
#3: Egy 40 éves óvodás. ;)
3.
3.
DarkLord
Most már kezdek kicsit nyugtalan lenni, mikor meglátok valamit a játékról, tudjátok az az érzés, amikor már bszottul játszanál valamivel, de még nem tudsz :D Múltkor még türelmesebb voltam, mert messzebb volt még a megjelenés. Egyébként jól időzítettek a megjelenéssel, hogy hétvége, mert így rádobja mindenki azt a hétvégét majd. Telefon kikapcsol, külvilág elszigetel, senki és semmi nem létezik csak a játék. Komolyan ilyenkor úgy érzem magam, mint egy óvodás és nem egy 40 éves férfi :D
1.
1.
Yanez
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen pályák és lények lesznek még a játékban, mert amit eddig láttunk, az gyakorlatilag a game egy pici szeletkéje.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...