Illegális lesz behozatni a PlayStation 3-t Európába

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Európába tilos lesz behozatni, a külföldi kereskedőknek pediglen exportálni nem szabad majd a Sony következő generációs konzolját, a PlayStation 3-t.
Európába tilos lesz behozatni, a külföldi kereskedőknek pediglen exportálni nem szabad majd a Sony következő generációs konzolját, a PlayStation 3-t.

Bizonyára nem egy olvasónk boldog tulajdonosa már egy Xbox 360-nak, holott Magyarországon az még hivatalosan nem is támogatott termék. A szürke importnak köszönhetően azonban egyes kiskereskedők külföldről hozatják be üzletükben árusított gépeiket, s adják el itthon - elviekben illegálisan - őket.

A cég viszont nem izgatja fel magát különösebben a tényeken, miszerint a vásárlók nem hivatalos forrásból szerzik meg konzolukat - szemben a Sony-val. A japán cég ugyanis bejelentette, hogy jogaikat kihasználva nem engedik majd exportálni a PlayStation 3 gépeket Amerikából és Japánból, egyszóval: Európában csak is illegális, törvényszegő módon juthatunk majd a masinához jövő márciusig, mikor is az öreg kontinensen is debütál a PS3. A cég a régiókódos BluRay-filmekkel és az egyes országok áram ellátási különbségeivel magyarázta a behozatal elleni hatékony fellépést.
7.
7.
Azureus
Hát srácokEz a kemény nem a faláb!!Én akkor sem vennél PS3mat ha fizetnének érte!(enyhe tulzás :D)

Xbox360 4ever!:)

ios008"akkormennek majd az árak is lefelé, simán megveszem mind a kettőt"

Ha téged szét vet a pénz akkor hajrá!;)
6.
6.
ios008
király lesz, már alig várom hogy jöjjön a ps3 :D

már csak azért is, mert lehet h mégse veszek márciusig, főleg ha ténleg nem lehet behozni. pedig volt ilyen tervem, na mindegy, még spórolok egy kicsit.

és, ha beüt, akkor mennek majd az árak is lefelé, simán megveszem mind a kettőt. és az egészben az lesz a legszebb, h még mindig olcsóbb, mint új pc-t venni LOL

hdtv már van ehh :D

jah tényleg lehet venni szegeden x360?

Ehhe, visit actual next year azt hiszem.

peace.
5.
5.
TomFace
Cska: az ok, hogy nem dobják ki karácsonyra az az, hogy tökre értelmetlen lenne, mert a karácsonyi szezon alatt még talán az USA-t, meg Japánt se tudják kellő mennyiséggel ellátni, értelmetlen lenne behozni Európába pár darabot, és akkor kb fél évig az USA-ban is, EU-ban is, és Japánban is hiány lenne a konzolból.

A másik meg, hogy a szegedi MediaMarkt-ban lassan egy éve, úgy december óta lehet kapni x360at ;) Akit érdekelt, már megvette a magyarországi hivatalos launch előtt..
4.
4.
dr3l
most mit vannak úgy oda a PS3-ért. akkor is lesz itt, ha vasfüggönyt húznak... ezt azért már megtanulhatták volna
3.
3.
Madd Dogg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...