Friss képeken a Spider-Man

  • Írta: fojesz
  • 2018. április 19.
  • Képek
Link másolása
Érkezett néhány friss screenshot és concept art a kizárólag PlayStation 4-re készülő Pókember-játékból. A képeken nemcsak a barátságos és közkedvelt hálószövőt láthatjuk, néhány fontosabb gonosz is felbukkan rajtuk.

Hamarosan egy hosszabb előzetest is olvashattok nálunk az Insomniac berkein belül készülő játékról, addig azonban a legújabb képcsokorral lehet hangolódni. A Spider-Man egyébként szeptember 7-én érkezik PS4-re, így lassan ki is tehetjük a "telt ház" táblát a hónapra, annyi ígéretes cím jelenik meg akkortájt!

3.
3.
kamgecam
Gamekapocs hírek: GoW teszt, Detroit Become Human, Launch traileren a Yakuza 6, Új Xbox avatárok, Új sony stúdió alapúl, Yakuza játékok készítői új exkluzív IP-n dolgoznak, Friss képeken a Pókember... De nemcsak itt szinte minden más játékos fórumon is ez van, Ign például. Elképesztő amit a sony stúdiói művelnek játékok terén, kibszott szőnyegbombázás van idén. Is. És még Days Gone-ról, TLoU 2-ről, Ff7 remake-ről meg az új címekről még nem is halottunk. Átment a sony ninjába, mészáról mindenkit!
2.
2.
Yanez
Nem tudom megszokni mennyire szép, művészien szemet gyönyörködtető. Ez lesz az eddigi legszebb sandbox.
1.
1.
PaprikaJancsi
Jó hát az első kép, az már művészet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...