Készül a Swamp Thing-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Hivatalos nevet kapott a DC és a Warner Bros. korábban bejelentett streaming szolgáltatása. A DC Universe többek között élőszereplős Titans-, animációs Harley Quinn-sorozattal és a Young Justice harmadik évadával erősít.

A Warner Bros. és a DC megerősítette, hogy DC Universe néven fut majd a korábban már bejelentett digitális szolgáltatásuk, ahol többek között olyan sorozatok mutatkoznak be, mint az élőszereplős Titans, az animációs Harley Quinn vagy a harmadik évadára váró Young Justice: Outsiders.

De mellettük biztosan érkezik majd egy élőszereplős Swamp Thing-sorozat is, aminek az idén decemberben mozikba kerülő különálló Aquaman rendezője, James Wan lesz a producere. A sorozat a tervek szerint 2019-ben mutatkozik be.

Nem ez az első alkalom, hogy mozgóképes változatban is szerencsét próbál a képregény. Az 1971-ben bemutatott karakter először 1982-ben debütált a filmvásznon Wes Craven jóvoltából, majd hét évvel később egy folytatásban kaptuk az újabb rémséget a nyakunkba. Később aztán a korai '90-es években a USA Networkön, három évadon át egy sorozatot is kapott a karakter, hogy karrierje egy időre egy öt epizódot megélt animációs sorozattal törjön ketté.

A történet főhőse egyébként Abby Arcane, a CDC kutatója, aki visszatér szülővárosába, a Louisiánában található Houma városába, hogy kiderítse, miért bukkant fel egy halálos vírus a környéken.

2.
2.
azureknight0715
Lehet a dcnek sorozatoknál kène matadnia, az elèg jól megy neki, gotham mai napig egyik kedvenc sorozatom ès láthatóan szèpen bővitik ezt az univerzumot ami pl filneknèl nem sikerült, forditva viszont a marvel a sorozatok terèn nem igen sikerült kièpitenie az univerzumát :D
1.
1.
Necreon
Death of Superman filmet várom már nagyon a DCAU divíziótól. A Doomsday elég langyi volt, ez sokkal "Synderesebb" lesz (helykeresés a világban, belső konfliktus, ilyesmi). Egy teaser van belőle hosszú hónapok óta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...