E3 2018: Egyre több jel utal a Devil May Cry 5-re

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 4.
  • Pletyka
Link másolása
A Devil May Cry folytatását a lehető legrosszabbul tartja titokban a Capcom. Néhány napja egy osztrák játékbolt szellőztette meg az ötödik részt, most pedig a Devil May Cry 5-re vonatkozó domain nevet regisztrálta be a kiadó.

Nagyon úgy tűnik, hogy az idei E3 apropóján a Capcom leleplezi a Devil May Cry 5-öt. A múlt héten az osztrák Gamesware webáruháznál egy ideig előrendelhetővé vált a cím, most pedig a játék hivatalos weboldalát is beregisztrálta a kiadó.

Egészen pontosan május 18-án regisztrálta be az Internet GMO a Devil May Cry 5-re utaló domain nevet. Ez a cég Japán egyik törvényes internetszolgáltatója, amely korábban már a Monster Hunter World és a Resident Evil 7 weboldalát is bejegyezte - vagyis egészen biztosan a Capcom volt a megbízó.

Mivel a Capcom nem tart saját konferenciát az idei expón, vélhetőleg valamelyik nagy konzolgyártó showján bukkanhat fel démonvadász Dante legújabb kalandja.

2.
2.
rossitibi
Ideje lenne már! Régóta várjuk,Gondolom a bejelentéstől még messze van a megjelenés...
1.
1.
GAMEROD
Resident Evil 2 remake-ről mondhatnának már pár szót ha már 4 éve fejlesztik. Itt a 20.-adik évforduló, ideje lenne a megjelenésnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...