Kedvcsináló jött az új Borderlands bejelentéséhez

  • Írta: szlav
  • 2019. március 27.
  • Teaser
A korábbi hírek alapján valószínű, hogy a Gearbox holnap lerántja a leplet a Borderlands következő részéről. Előtte azonban közzétettek egy különös teasert. Bemutatkozik a Mask of Mayhem.

Lassan öt éve nem kaptunk teljes értékű Borderlands-játékot (hacsak nem számítjuk annak a Borderlands 2 VR-t), így itt az ideje, hogy ez megváltozzon. A Gearbox korábban már elhúzta előttünk a mézes madzagot, gyakorlatilag megígérték, hogy a PAX Easten bemutatják a széria következő felvonását.

A bostoni gamer show márpedig holnap kezdetét veszi, így már csak egyet kell aludnunk a bejelentésig/trailerig/miegymásig. Ha viszont ti is nehezen bírjátok a várakozást, akkor csekkoljátok le azt a teasert, amit a Gearbox még a nagy leleplezés előtt töltött fel a YouTube-csatornájára!

Tény, hogy elég mutatósan fest ez az aprólékosan cizellált psychomaszk, de vajon lesz komolyabb jelentősége is? Be kell vallanunk, a Mask of Mayhem elég menőn hangzik - lehet, hogy ez lesz a következő epizód alcíme? Hamarosan megtudhatjuk.

14.
kopic
#13: Google a baratod...
13.
Aanash
Milyen játék ez a Borderlands?
Látom/láttam hogy sokan dicsérik, de miféle?
Lövölde, avagy fejlesztős vagy mi?
Csak single része van vagy valami több?
11.
kopic
elvileg kiszivárogtak 4chan-ra az alábbi infók a Borderlands 3-ról:
Leaks:

Takes place 5 years after the end of BL2/TPS

Tannis is not what she seems

AI Jack may be back, but he's not the villain

Rhys is back as CEO of Atlas. Atlas is back as a manufacturer. Gorty is back to help the player find multiple vaults in the game. Not just one vault this time. Tina is back as an adult. No word on the others but you can expect cameos from everyone like in BL2

writing is more like BL1 than BL2, no Anthony Birch this time

4 new vault hunters

Abilities have been reworked, everyone now has multiple action skills instead of one

Flak the Beastmaster is a homeless looking android. He can summon multiple creatures to help him fight. The AI for this is what delayed announcement last October. So hopefully it's fixed now.

The female seen in the UE4 demo last year is a Valdof character who is the gunner class. She can summon a bear mech on which other players can ride. Summons the mech like in Titanfall. No word on how this works indoors. Probably a commie waifu

The older male is like Batman. He's the stealth/assassin character. He's rich and uses gadgets for his action skills.

There's a black female Siren character. She's melee oriented like Brick was. She will have several siren abilities like phase-lock, phase-shift, and a ground pound skill.

NPCs can revive you now if you're close enough and go into FFYL

Guns are reworked. You'll have changeable gun parts of various rarities/stats. You'll be able to alter the type of gun, the firing rate, the reload speed, the stability, and element as you find new parts.

The bad guys are The Calypso Twins. One is a female siren (as only females can be sirens) and the other is a male who somehow has siren powers. Either he figured out a way to give anyone siren powers or the bond between twins allows him to share his sister's powers. They're rumored to be ex-Atlas employees

The Calypso twins rule The Children of the Vault, a cult mob that will replace Bandits/Scavs as the default human mob.

They will have their own weapon brand

All brands returning except Bandit/Scav

All elements returning except Slag, Laser, and Ice. New elements are rumored and the only lead says "nuclear" is one of them. Although that sounds like a fan making shit up.

You'll start on Pandora but leave shortly into the game on Sanctuary 3, the Crimson Raider's ship. It will be the hub for multiple planet locations.

We're going to Promethea
9.
kopic
#2: Ha 7 ev utan ezt megtennek, akkor a rajongok tuti porig egetnek a szekhazukat...
8.
Bred
A teaser-ben el volt rejtve ez a kód: C35TB-WS6ST-TXBRK-TTTJT-JJH6H
Ha aktiváljátok a borderlands weboldalán kaptok 5 arany kulcsot meg egy skint a 2. részhez. Meg amúgy csomó rejtett cucc van a videóban.
7.
fankiz
A mai napig a legjobb looter-shooter a Borderlands 2. Nagyon varok egy jo, tartalmas, igenyesen osszerakott 3. reszt. A teaser nagyon hangulatos lett :)
3.
Bred
Király! Remélem nem rontják el és kapunk egy jó coop looter shotert.
2.
TolokocsisIsBack
Remélem nem egy BR, vagy mobil játék lesz.
1.
RebornSoul
Nagyon vagány lett egy teaser trailerhez képest. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...