Marvel's Spider-Man - befutott a GOTY-kiadás

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 29.
  • Hír
Mától Game of the Year-kiadásban is megvásárolhatjuk az Insomniac Spider-Manjét. Habár sok említésre méltó extrát nem vonultat fel az új kiszerelés, ha kimaradt a játék, ennél jobb alkalmat nem is találhatnál a pótlására.

Már Game of the Year-kiadásban is megvásárolható a Marvel's Spider-Man. A 40 dolláros kiszerelés az alapjáték mellett a később megjelent három DLC-t is felvonultatja, így hiánytalan tartalommal pótolhatják a címet azok a játékosok, akik tavaly lemaradtak róla.

A Spider-Manről írt tesztünket itt találjátok, ez pedig a DLC-kről szóló összefoglalónk. A játék kiválóan sikerült, és mivel nemcsak a kritikusok, hanem a játékosok is odáig voltak érte (13,2 millió példány talált belőle gazdára), jó eséllyel kapunk folytatást is - elvégre a Sony már a fejlesztő Insomniacot is felvásárolta.

Ezek is érdekelhetnek

16.
Nyarlako
#15: Szerintem is egy korrekt közepes, de az Unchartedben sokkal több dolog zavart, Infamous SS és LL meg élvezetes volt nekem a platinaig is.
15.
kryszisz
#14: Elvoltam a Second Sonnal (azzal játszottam csak), jók voltak a karakterek, fluid és pörgős volt a gameplay, a mai napig rohadt szép, de az, hogy egy átlag 8 pontos open-world (!) játékban van vagy 5-6 activity amit csinálni lehet, és 20. alkalommal is koppra ugyanaz a menete, mint először, szerintem az egy cseppet kiábrándító. Főleg annak tükrében, hogy ezért a monotonitásért egy Ubisoft játékot 3 perc alatt feszítenek keresztre a játékosok, plusz ugyanezt tudta a Prototype is 2007-ben, több gore-al, abból mégsem lett kultjáték. Egy erős 6-6.5 pontos gém, amit megéri végigvinni, de közel sem az a system-seller cucc, aminek 10-ből 8 PS tulaj beállítja (szerintem legalábbis).
14.
Nyarlako
#13: Mondjuk nekem az Infamous sokkal jobban bejött mint az Uncharted.
13.
kryszisz
#12: Mondjuk ez jogos, itt a hype azért volt leginkább szerintem, mert képregényadaptáció nem sikerült még olyan jól soha, mint az Asylum, Guiness rekordok könyvébe is bekerült ha jól tudom. De amúgy tényleg vannak játékok, amikben jobban működik ez vagy az a játékelem, ez tény. És én sem értem a hypot sok játék miatt nyugi, pl. az Uncharted (1-3, a 4. szerintem is zseni), vagy az inFamous. Jó játékok, de - főleg utóbbi kapcsán - millió egy dologba bele lehet kötni a játékmenetet illetően.
12.
user101
#11: Nyilván kicsit eltúlzom, de attól még monoton... :) Nyilván a jogtulajdonos sem enged semmilyen változtatást, hiszen van egy franchise-a ami adott és ebben elég merevek szoktak lenni. Amiért én rinyálok, az az overhype ami a játékot körülveszi és állampolgári kötelességemnek érzem, hogy képviseljem az ellen oldalt is ebben a csúnya egypólusú világban ... :) Márpedig, akár verekedős játéknak, akár lopakodósnak számtalan jó példát tudnék felsorolni ahol ez sokkal jobban működött...
11.
kryszisz
#10: Azzal azért remélem tisztában vagy, hogy ez nem a fejlesztők hibája... mert nekem úgy jön le, hogy a te szemedben ezért is a Rocksteady a felelős, holott ők nem tettek mást, mint hűek maradtak a karakterhez, aki ugyebár nem használ lőfegyvert..az a click-click harcrendszer meg annyira lett rossz és unalmas, hogy nagyjából minden játék, amiben verekedni kell ezt a módszert másolja, de szolgai módon az Asylum óta. Tehát vagy mégsem annyira bénácska és unalmas, mint ahogy azt szajkózod, vagy minden stúdió aki átemelte a saját játékába az idióta;)
10.
user101
#8: Igen, de a legtöbben kell célozni, lehet váltani fegyvert, gránátot, jobb játékban képességet. Az Arkhamban viszont egy dolgot tehetsz kvázi:
- folyamatosan bal-click: ütsz, jobb-click: hárítasz, bal-click: ütsz, jobb-click: hárítasz... és ez megy közel 20 órán keresztül.

Mert kénytelen vagy biztonsági játékot játszani, ugyanis ez az idióta Batman nem használ fegyvert ( még kábítót se a parasztja ) még akkor sem, ha mindenki tökig gépfegyverben van... :((( Mekkora egy álszent majom és még az alsó gatyáját is kívül hordja ! :)))
9.
Nyarlako
#3: Port beggar master race
8.
atedolgod
#7: Dehát minden játékban a "click" -et nyomod... A cod -ban pl elég ha ráteszed az ujjadat a bal egérgombra, és nyomva tartod... :)
7.
user101
System seller címet nem fognak egy hamar kiadni PC-re ( sajnos ), ahogy nincs Uncharted, Horizon vagy God of War sem... :(

Az Arkham-okkal viszont bánjatok csínján, nem tudom mennyiben változtattak a Pókember harcrendszerén, de én az Arkham trilógia monotonitásán, unalmas click-orgiáján majd kitéptem a hajamat. Ráadásul a City irányítása olyan szar, hogy az vérlázító...
6.
atedolgod
#3: A sony -nak nem érdeke ezt megtenni. Ha el is jön a nap amire vársz, az évek múlva lesz esedékes.
5.
atedolgod
Az egyik gameplay videóban figyeltem fel arra, hogy ebbe is sikerült rakni egy kis lmbtqsokbetű propagandát...
Úgy látszik hogy a nyugatiaknak szánt játékokban is folyamatosan be akarják majd szuszakolni ezt is.
4.
Yanez
#3: Az Arkham szériával egyetemben, a legjobb képregényes játék! Ki ne hagyd az életedből, ha rajongó vagy!!!
3.
hedzsooo
na, lassan igy a GOTY kiadas utan ideje PC-re is bejelenteniuk, persze ott mar eleve a fullos kiadast (osszes patch, + osszes DLC) adva! :)
1.
grieves13
Csak egy kis adalek info, mert ez a cikk sem kozli, de a GotY nem a lemezen hozza a DLC-ket, hanem egy kupon kod formajaban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...