Újabb traileren a One Punch Man-játék

  • Írta: szlav
  • 2019. október 7.
  • Videó
A Bandai Namco friss előzetessel mutatta meg ismét a One Punch Man: A Hero Nobody Knows játékmenetét. Rengeteg ismerős arc feltűnik a mangából és animéből, akik persze készséggel learatják helyettünk a babérokat.

Legutóbb a Gamescomon mutatta meg magát a One Punch Man: A Hero Nobody Knows, most viszont egy újabb, bő kétperces ízelítőn legeltethetjük a szemeinket. A játék 3v3-as tag team felállással és többé-kevésbé szabadon bejárható világgal indít, na meg olyan narratívával, ami nem hazudtolja meg, hogy honnan is származik. Egy teljesen alsó kategóriás, semmirekellő hősként kell állnunk a sarat, egészen addig, amíg Saitama, vagy a többi menő szuperhős megérkezik, hogy egy csapással kiüsse a rosszfiúkat.

A One Punch Man: A Hero Nobody Knows a jövő év folyamán jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

10.
Mortis
#8: OVAk fognak jönni a második szezon blueray kiadásával együtt. 3. szezon mèg nincs bejelentve
9.
JohnSpartan
Nem tűnik rossznak a játék de az biztos hogy soha nem lesz meg ha csak nem adják majd 1000 Ft-ért max.

Az animéről meg annyit hogy hatalmas visítás és jókat nevettem rajta mivel egy paródia az egész, de a storyt azt hagyjuk... az valami bődületesen nagy nulla!
8.
Yanez
#7: Valahol azt olvastam, hogy még idén jön a folytatás, méghozzá ebben a hónapban. Lehetséges, hogy lódítottak?
7.
Mortis
#6: Konkrètan èrtèkelhetetlen az első èvadhoz kèpest. Legalább nem volt benne annyi felesleges változtatás a mangához kèpest mint az első èvadban.
S a sztori mèg a mangában is nagyon lassan csordogál, a webcomic sincs sokkal előrèbb. Mèg kène legalább másfèl èv hogy legyen megint 10 rèsznyi alapanyag.
6.
Nyarlako
#5: Az animáció minösége volt sokkal rosszabb a másodikban.
5.
Yanez
#4: Számomra mindkét évad jó volt. Újra megnéztem az elsőt a második után, és semmivel sem jobb. Az elejétől még rendes sztorija sem volt, a faszi csak leütött minden részben egy dögöt, ennyi. A közepétől kezdett beindulni. A végén pedig az az alienes körítés sem tetszett igazán, de maga a tálalás persze kiválóra sikeredett. Az első évadban legjobban az csigázott fel, hogy végre kiderüljön honnan Saitama ereje.

A másodikban a történetre sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek és ez nekem bejött. A Garou szálat piszkosul élveztem, ergo végre rendes küzdelmek is voltak, nem csak együtéses szörny kinyírások minden részben. Plusz így, hogy Saitama ritkábban csinálta azt amit tud, sokkal hatásosabb volt az a one punch, különösen a végén.

Ami miatt sokan sírnak, az a harci torna, amit megértek, bár nekem a vége tetszett. Az a rossz, hogy az a 10 vagy mennyi rész nagyon kevés és szinte minden cselekmény sokszor időhuzásnak tűnik, mint pl az említett torna is. Fejemet rá, hogy a 3-ik évad is lassan fog beindulni, főleg a Garou és a szörnyek szövetsége szál. Sonicnak nem hiszem, hogy sok jelentőséget fognak adni, de ki tudja. Talán az is kiderül, hogy Saitama honnan... nem, az biztosan nem. Egyébként a második évadból King karaktere is nagyon bejött! :D
4.
Nyarlako
#2: Ja, az elsö minöségében ne a budget másodikkal.
2.
Yanez
Jönne már inkább a 3-ik évad!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...