Cyberpunk 2077 - nem valószínű a Switch-verzió

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 14.
  • Hír
Nagyon úgy fest, hogy a CD Projekt RED következő alkotása nem lép a The Witcher 3: Wild Hunt nyomába, az ugyanis az előzetes információk szerint távol marad a Nintendo konzoljától.

Éppen csak pár órája számoltunk be a heti megjelenésekben a The Witcher 3 Switchre szánt verziójának érkezéséről, így a rajthoz közeledve pedig jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a Cybperunk 2077 kapcsán is várhatunk-e hasonló átiratra.

Nos, a GameSpot egy újságírója elkapta a CD Projektes John Mamaist a PAX Australia során, hogy személyesen tegye fel neki a kérdést, amire a következő választ kapta: „Ki gondolta volna, hogy egy olyan játék, mint a The Witcher 3 menni fog Switchen, szóval ki tudja? Szerintem majd meglátjuk, elvisszük a játékot Switchre, ha képesek leszünk rá. De valószínűleg nem.”

Szóval a Cyberpunk 2077 jövő áprilisban garantáltan csak PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on rajtol el, ha valahogy mégis összehoznák a switches verziót, annak a megjelenésére feltehetőleg újabb éveket kellene várni.

7.
fankiz
#5: Szerintem a one x boven eleg kell, hogy legyen. Ha nem, akkor pc-n is olyan magas gepigenye lenne. Es azert ott sem mindenkinek van rtx videokartya otthon.
6.
kopic
Ha kiadnak akkor mégis hogy futna? 480p-ben legjobb esetben?
5.
Neotechtr
#4: Ha áprilisban nem is (bár nincs kizárva sem), akkor még mindenképp az ünnepek meg az új konzolok előtt kell jönnie, különben csak egyszer tudják eladni.
4.
GAMEROD
Alapból nem hinném hogy a mostani konzolgenerációkra jelenik meg. Szerintem a nextgen egyik nyitócíme lesz. Arra nem vennék mérget hogy áprilisban már megjelenik.
3.
Ultimate
#1: Reméljük nem szenved el a jelenlegi konzolok miatt túl nagybutítást ami a pc verzióra is kihat, lásd W3...
2.
kastorhun
Hú de meglepődtem!
A Witcher 3-at is nagyon éppen hogy bírja el a Switch, valószínűleg igazi arcát a következő konzolokon fogja megmutatni.
1.
Nyarlako
Thanks you, Captain Oblivious!
Eselyesen csak a nextgen gépeken fog konzolon rendesen menni amúgy is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...