Cyberpunk 2077 - nem valószínű a Switch-verzió

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 14.
  • Hír
Link másolása
Nagyon úgy fest, hogy a CD Projekt RED következő alkotása nem lép a The Witcher 3: Wild Hunt nyomába, az ugyanis az előzetes információk szerint távol marad a Nintendo konzoljától.

Éppen csak pár órája számoltunk be a heti megjelenésekben a The Witcher 3 Switchre szánt verziójának érkezéséről, így a rajthoz közeledve pedig jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a Cybperunk 2077 kapcsán is várhatunk-e hasonló átiratra.

Nos, a GameSpot egy újságírója elkapta a CD Projektes John Mamaist a PAX Australia során, hogy személyesen tegye fel neki a kérdést, amire a következő választ kapta: „Ki gondolta volna, hogy egy olyan játék, mint a The Witcher 3 menni fog Switchen, szóval ki tudja? Szerintem majd meglátjuk, elvisszük a játékot Switchre, ha képesek leszünk rá. De valószínűleg nem.”

Szóval a Cyberpunk 2077 jövő áprilisban garantáltan csak PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on rajtol el, ha valahogy mégis összehoznák a switches verziót, annak a megjelenésére feltehetőleg újabb éveket kellene várni.

7.
7.
#5: Szerintem a one x boven eleg kell, hogy legyen. Ha nem, akkor pc-n is olyan magas gepigenye lenne. Es azert ott sem mindenkinek van rtx videokartya otthon.
6.
6.
kopic
Ha kiadnak akkor mégis hogy futna? 480p-ben legjobb esetben?
5.
5.
#4: Ha áprilisban nem is (bár nincs kizárva sem), akkor még mindenképp az ünnepek meg az új konzolok előtt kell jönnie, különben csak egyszer tudják eladni.
4.
4.
GAMEROD
Alapból nem hinném hogy a mostani konzolgenerációkra jelenik meg. Szerintem a nextgen egyik nyitócíme lesz. Arra nem vennék mérget hogy áprilisban már megjelenik.
2.
2.
kastorhun
Hú de meglepődtem!
A Witcher 3-at is nagyon éppen hogy bírja el a Switch, valószínűleg igazi arcát a következő konzolokon fogja megmutatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...