Detroit: Become Human - elképesztően néz ki PC-n

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 6.
  • Képek
Link másolása
Ha minden igaz, akkor még az év vége előtt bemutatkozik a Detroit: Become Human PC-s kiadása. Dátumunk ugyan még nincs, de David Cage most bemutatta a PC-s változatból készült első képet.

Idén márciusban, a Game Developers Conference-en jelentette be a Quantic Dream, hogy a korábban csak PlayStationre megjelent játékaik még az idén PC-s átiratot kapnak. A Heavy Rain és a Beyond Two Souls párosa már egy ideje beszerezhető számítógépekre, a tavaly májusban bemutatott Detroit: Become Human kapcsán azonban még mindig nagy a titkolózás.

De úgy néz ki, már nem sokáig, a stúdiót vezető David Cage ugyanis a Twitteren bemutatta az androidok lázadását bemutató történet első PC-s felvételét, ami alapján előrevetíthető, hogy brutálisan néz majd ki a játék.

48.
48.
#47: Es ezert hala Kojimanak, hogy elore szolt, igy a DS-t megvarom!
47.
47.
Nagyon orulok, a PC-s megjelenesnek, de egy baj van vele, mar vegneztem Streamen, mert azt hittem ilyan exkluziv lesz, ami sose jon masra... es tudom, sokfele ut van meg benne, de mivel a nagy alapjat mar vagom, nincs kedvem vegmenni magam is, en szegenysegi bizonyitvanyom, de ezert ruhellem az exkluzivitast de nagyon.
46.
46.
Obi Wan Kenobi
#39: PS4-en is jól nézett ki, PC-n csak jobban nézhet ki. Ha viszont játszottál volna vele akkor emlékeznél a játékból ugyanerre a momentumra Pacsirta, a demo első 4 percében volt benne :)
41.
41.
Ooorky
#37: Elnézést Mester!
40.
40.
JohnSpartan
#36: Kliséhegy ide vagy oda ez még mindig egy jàték és annak is egy kategoriája. Ne keverjük már bele
a könyveket meg a filmeket a játékiparba... Nyílván vannak sokkal jobb alkotások filmek és könyvek terén és ez így is van jól.

De ha játékról beszélünk akkot igen is egy jól megalkotott, szép grafikával, annál is jobb játékmenettel, remek színészekkel és egy egész korrekt de nagy részben kliséket tartalmazó darab lett.

Amúgy meg "klisé"... Most 2019 ben mi nem klisé már??? Mindent újra dolgoznak és nagyon kevés olyan alkotás van amit nem írtak meg az elődök anno 50 100 éve vagy még régebben.
39.
39.
sanyikatarzan
Elképeztően néz ki? Ezt ebből a homályos szarból következtettétek le? lol
38.
38.
DeKor
#36: Ahogy öregszik az ember, előbb-utóbb minden egy kliséhegy lesz. Nincsenek mondatok, amiket még nem mondott senki, érzések, amiket még nem érzett senki, mondanivaló, amit még nem akart közölni senki.
És ahhoz, hogy ez ne vezessen fásuláshoz, idővel el kell engedni azt, hogy már mindent láttam korábban. Helyette én arra figyelek, hogy meg tud-e érinteni valami. Mert mondjuk attól, hogy ettem már életemben csokit, ehetek még, és ugyanolyan jól is eshet, mint első alkalommal. Szóval ha valami megérint, az nekem már egy jó történet. És így nézve a Detroit Become Human- legyen bármennyire ismerős az üzenete - egy jó történet.
37.
37.
JohnSpartan
#34: Én nem oktatok csak kinyilatkoztatok! ;P
34.
34.
Ooorky
#31: Ha egy komolytalan hozzászólást sem tudsz értelmezni akkor tényleg ne próbálj senkit kioktatni :P
31.
31.
JohnSpartan
#29: Hát ezen befostam... XDDDD
És az ilyen emberek probálnak kioktatni akik egy pár soros mondatot sem fognak fel...
Amugy igazad van. Csak online ezt pofa nèlkül is megtegeted.
29.
29.
DeKor
#28: Semmi ilyesmit nem mondtam, de az sem világos, hogyan tudtad ezt kiérteni belőle.
28.
28.
Ooorky
#27: Szóval szerinted a QD játékai Győzike show szintjén vannak?
27.
27.
DeKor
Az internetes "vitákkal" az a nagy probléma, hogy mindenki leáll mindenkivel mindenen vitatkozni. Ha az életben egy tök ismeretlen taggal beszélgetésbe elegyednél, és azt mondaná, hogy szerinte Shakespeare nem tud rendesen fogalmazni, ellenben a Győzike Show a televíziózás csúcsa. simán megfordulnál, és igyekeznél a lehető legrövidebb idő alatt minél messzebb kerülni tőle, nehogy rád ragadjon a hülyeség.
Az interneten miért akarunk teljesen általános dolgokról is meggyőzni ismeretlen embereket? Mi nem leszünk okosabbak tőle, az illető valószínűleg nem tud okosabb lenni, de megsértődni igen, szóval mindenki csak veszít vele.
23.
23.
JohnSpartan
Az hogy egy fél millás gépen max grafikán 4k-monitoron igy néz ki az a minimum szerintem. Èn alap ps4 en full hd-n toltam végig és majdnem ugyan ezt adja vissza...

A másik hogy ha valaki egy Beyondot 1 /10re értékel az vagy fogyott vagy csak utálja ezeket a stílusú játékokat... ennyi!

Beyond a maga kategoriájában nállam 8 /10 alap hangon. A Detroit 9 /10 mivel nincs nálla jobb a piacon jelenleg... szerintem!
21.
21.
PS4jacksony
A QD Filmalapú játékokat csinál kiemelkedik a menj és darálj le mindent halamazokból.....
10.
10.
godach
#9: Gondolom a szerződésben titoktartás is volt. Az Epic-nek csöppet sem lenne jó ha kiderülne, hogy nem sok kopott. Akkor a kitartó (epic ellenes vagy csak nem akarnak ott vásárolni) vásárlók, várnak tovább hisz valószínű hogy jön máshova is. Vagy legközelebb már nem csak oda. Én ilyesmire tudok gondolni.
9.
9.
crytek
#8: Ott van hogy 50..100k régen ezt db számra pontosan írta. Ilyenkor veszed a felsőt azt kész. Ha vàltozik majd akkor 100-200k lesz és így tovább.

A QD azért annyit lökhetne, hogy megérte (és nem csak az epic lefizetéseiatt) mert x hónap alatt már eladtak x dbot. Ez nem megeröltető mivel epic re van csak pcn nem nehéz vezetni.. Sosem értettem minek kell ezeket a fontos adatokat titkolni
8.
8.
Stranger
#7: Igazából a játékok 99%-ról nincs eladási infó, főleg nem platformokra osztva. Steamspy-t te hogy tudod nézni? Támogató vagy?
7.
7.
crytek
Az számomra érdekes, hogy a 2 game megjelenése óta eladási számokat egy dekát se kaptunk. Nagyon kiváncsi lennék pedig mennyi fogyott belőlük. Steamnél legalább ott lesz majd a steamspy amiből tudunk némi infot..
6.
6.
godach
Nekem is, bár én am is imádom a Qiantic játékokat.
Sokat dobott az élményen, hogy a férfi karaktereket én míg a nőit a nejem irányította. Más döntéseket hoztunk volna, de nem szóltunk bele egymás dolgaiba. Fura volt de izgalmas :D
5.
5.
kryszisz
#2: És én is, nálam benne van a Top 10-ben ebben a generációban:)
4.
4.
pécégémer
Black mirror: Bandersnatchnak van az eddigi legjobb grafikája ebben a stílusban :)
2.
2.
Yanez
Az egyik legjobb interaktív mozi, amivel játszottam. Csak ajánlani tudom!
1.
1.
DeKor
Sose nézett ki rosszul. Egyébként nem túl nagy felbontású ez a kép. Az ilyen játékok nézhetnek is ki jól amúgy, mert csak kötött pályán lehet mozogni, sokszor rögzített kamerákkal, és fizika sincs benne.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy ezen a ponton már nem sokat számít a grafika. A játék maximálisan átjön így is, a jobb grafika már nem sokat tesz hozzá ahhoz az egyébként kiváló élményhez, amit nyújt.
Ha maradna az eddigi grafikai részletesség, és mostantól a fejlesztők inkább a fizikára és az AI-ra összpontosítanának, attól lehetne nagyságrendekkel jobb egy játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...