Frissítve: Szertefoszlottak a Skate 4-álmok?

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 9.
  • Gyászhír
Link másolása
Ha eddig esetleg arról álmodoztál, hogy még valamikor majd deszkára pattanhatsz a Skate-sorozat következő epizódjában, akkor sajnos rossz hírt kell közölnünk, az Electronic Arts ugyanis nem újította meg a cím védjegyét.

Egyelőre nem tudni, hogy az Electronic Arts benézett-e valamit vagy szándékosan hagyta lejárni a Skate-sorozat védjegyeit, de az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala levélben többször is tájékoztatta a kiadót erről, akik viszont valamiért nem reagáltak az ügyben. A helyi törvények szerint ez azt jelenti, hogy az augusztusban lejárt védjegyet elveszítette a cég .

A játék kapcsán évek óta nagy a hallgatás. Legutóbb a két évvel ezelőtti E3 előtt röppentek fel olyan szóbeszédek, miszerint készül a negyedik rész, de azóta sem érkezett hír a Skate folytatásáról, így talán nincs is abban semmi meglepő, hogy a kiadó nem foglalkozott a megújítással.

Update! Aggodalomra semmi ok, nagyon úgy néz ki, hogy alaptalannak bizonyultak a szóbeszédek: a szabadalmi hivatal adatbázisában szerepel egy másik Skate-védjegy is, amit viszont júniusban megújított a kiadó.

3.
3.
Aanash
A session-ban úgy láttam, hogy eléggé üres a város.
Vagy csak bizonyos helyszinek?
2.
2.
suresz
Milyen álmok? Rémálmok?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...