Brit toplista: Call of Dutyval indul az év

 • Írta: fojesz
 • 2020. január 6.
 • Toplista
Befutott az idei év első brit toplistája, jóllehet túl sok meglepetéssel ez sem tudott szolgálni. Továbbra is vezet a Call of Duty: Modern Warfare, utána pedig a Star Wars Jedi: Fallen Order és a FIFA 20 következik.

Ahogy az látható, az élbolyban nem történt túl sok változás, talán a Borderlands 3 előretörése említésre méltó, amit az utóbbi napok leárazásainak köszönhet a játék. A héten egyetlen újoncunk volt, és bár a Dr. Kawashima's Brain Training for Nintendo Switch mindössze a tizennegyedik lett, a sorozat korábbi eredményeihez képest ez kifejezetten jó teljesítménynek számít.

Érdekesség, hogy ez az első brit toplista, amit nem a GfK, hanem a GSD készített. Ahogy arról a múlt héten beszámoltunk, a toplistát megrendelő UKIE úgy döntött, hogy beszállítót vált, a GSD ugyanis nem csak a dobozos, hanem a digitális eladásokat is felméri. Apró szépséghiba, hogy a listák összeállításának eltérő módszertana miatt két külön felsorolást kapunk majd, és miután a digitális számokhoz továbbtart begyűjteni az adatokat, utóbbiakat csak később, de még valamikor hét folyamán fogják publikálni.

Az alábbi lista tehát még kizárólag a dobozos eladásokra vonatkozik:

 1. Call of Duty: Modern Warfare
 2. Star Wars Jedi: Fallen Order
 3. FIFA 20
 4. Borderlands 3
 5. Luigi's Mansion 3
 6. Just Dance 2020
 7. Grand Theft Auto V
 8. Mario Kart 8 Deluxe
 9. Red Dead Redemption II
 10. Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...