Újabb infómorzsák a Spider-Man: Miles Moralesről

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 18.
  • Hír
Link másolása
A múltheti PlayStation 5-bemutató egyik legnagyobb meglepetése a Spider-Man: Miles Morales volt, amelyről most újabb infómorzsákat osztottak meg a fejlesztők egy blogposztban.

A Spider-Man: Miles Morales egy önálló kaland a Pókember-játékok sorában, amelynek a története teljes mértékben Milesra fókuszál, amikor is hősünk felfedezi, hogy olyan képességek birtokában van, amelyek megkülönböztetik őt mentorától, Peter Parkertől. Az Insomniac bejegyzése szerint a csapat mindig is nagy rajongója volt a karakternek, nem véletlen, hogy már az alapjátékban is helyet szorítottak neki, és mindig úgy gondolták, hogy Miles eredettörténete megérdemel egy saját játékot.

Az események egy évvel az alapjátékot követően veszik kezdetüket, méghozzá a karácsonyi ünnepeket megelőzően. A helyszín a hófödte New York, Miles pedig akkor dönt úgy, hogy egyéni akcióba kezd, amikor egy energiavállalat és egy high-tech kütyükkel felszerelt bűnözői csoport háborúja épp az új lakóhelyére, Harlemre koncentrálódik.

A fejlesztők leszögezték, hogy ez most tényleg Miles sztorija: habár rengeteg mindent szeretnének még elmesélni Peter Parkerrel kapcsolatban, az előző rész főhőse teljesen háttérbe szorul majd. A csapat célja az volt, hogy maximálisan frissnek hasson a játék, ezért Miles mozgáskultúrája és harcmozdulatai is egyediek lesznek, emellett olyan különleges képességekkel rendelkezik majd, mint a bioelektromosság vagy a láthatatlanság.

Az Insomniac azt is megerősítette: a Spider-Man: Miles Morales olyan kaliberű fejlesztés a Spider-Manhez képest, mint amilyen az Uncharted: The Lost Legacy volt az Uncharted 4-hez viszonyítva. Erre azért volt szükség, mert ezt nem igazán kommunikálta jól a Sony: az első előzetes alapján még simán tűnhetett úgy, hogy egy teljes értékű folytatással lesz dolgunk, ezt követően azonban a cég egyik vezetője egyszerű kiegészítőnek, illetve bővített változatnak nevezte a projektet. Végül a Bloomberg újságírója, Jason Schreier írta meg, hogy ez sem igaz, és az Insomniac számára inkább a The Lost Legacy a sorvezető - és tessék.

A fejlesztők ennek ellenére meg vannak győződve róla, hogy kiválóan tudják majd demonstrálni a játékon keresztül, hogy mire képes a PlayStation 5. A program szinte alig fog tölteni az SSD-nek hála, kapunk ray tracinget és 3D-s hangzást, valamint a DualSense kontroller képességeit is kihasználhatjuk majd. A karakterek sokkal realisztikusabban festenek majd, és a város is alapos vérfrissítésen esett át az ígéretek szerint.

A fenti videóban is meghallgathatjátok, hogy mit gondolnak a fejlesztők a játékról, amelynek a megjelenése az idei ünnepi szezonban, a PlayStation 5 rajtjával párhuzamosan esedékes.

3.
3.
n_csacsi
#1: Nem amiatt készül el a játék, mert fekete a srác benne, a képregényekben is alapból fekete bőrű! Ha játszottál az első résszel, akkor benne van, sőt még irányíthatod is őt, igaz nem Pókemberként, csak egy sima egyszerű gyerekként!

Jönni fog a Spider man 2 is, ugyanúgy Peter Parkerrel (aki fehér marad), ez most amolyan "ne maradj Pókember játék nélkül, amíg nincs kész a 2. rész" epizód lesz!
2.
2.
Obi Wan Kenobi
#1: Ő egy 2011es képregényből származik, ahol meghalt pókember és ő vette át a szerelést.
1.
1.
Viktor_The_Best
Most ki ez a Miles Moralez hogy ilyen fontos karakter meg foleg egy fekete csavo spiderman-kent? Nem ertem. Nem lehetett volna siman spiderman 2-t csinalni egy feher ismeretlen karakterrel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...