A Naughty Dog már a PS5-ös játékához toboroz

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 9.
  • Hír
Link másolása
Nem kapcsol vissza a tempóból a kaliforniai csapat: a The Last of Us: Part II épphogy csak megjelent, ők már a PlayStation 5-ös játékukhoz keresnek fejlesztőket. Sajnos a betöltendő pozíciók nem árulkodnak az új projektről.

Az elmúlt hetekben a The Last of Us: Part II megjelenésétől volt hangos az internet, és bárhogy is vélekedjünk a játékról, az eladási listákat már hetek óta uralja a PS4-exkluzív játék. Nem csoda, hogy a Naughty Dog nem ül a babérjain, és már javában a következő projektjéhez toboroz fejlesztőket.

A hirdetés sajnos nem árul el túl sokat arról, hogy milyen játékra számíthatunk a csapattól a jövőben, de a single player mód (ahogyan azt már megszokhattuk) továbbra is a prioritást élvez. Reméljük ,azért ezek mellett sem feledkeznek meg a The Last of Us: Part II (hivatalosan) továbbra sem törölt többjátékos módjáról.

29.
29.
#27: Valóban, a gyerek téma mindig nehéz és kockázatos bármilyen játékban (főként, hogy a játékok 90%-ában van gyilkolás). Viszont ha be akarunk mutatni egy olyan világot, ahol minden ember zombi szörnyeteggé változott (és nem buzivá... bocs, a zombiapokalipszis és a pokol földre szállása még mindig élethűbb, mint a feminizmus és a buzizmus), abban nem "élethű" az, ha gyerekek nincsenek.

Arról nem is beszélve, hogy ha eljönne a valódi valóságban, hogy zombi gyerekek támadnak rád és a szeretteidre, vagy pedig az ellenség kutyát eresztene rád, akkor semmire sem mennél azzal, ha azt mondanád, hogy zombi gyerekeket és állatokat ölni bűn, mert mindkető megharapna és nem élnéd túl.

Könnyű a saját arrogáns beképzeltségünkben itt a napsütésben, jólétben és békeidőben mértéktelenül ontani magunkból a nemesnek szánt faszságot arról, hogy egy játékban te vagy Rambo és késsel ölöd a kutyákat.

Jó nagy képmutatás ez, már alig várom, hogy valaki betalálja polkorrektség szempontjából a Brutal Doom-ot, hogy mi az, hogy a faszi a feje felé emeli az imp-et és kettétépi. "Ne haragudjon a világ, az imp az ugyan olyan (pokolfajzat) ember, mint TE MAGAD és ha ezt nem látod, akkor szar alak vagy. Ők is ugyan úgy dolgoznak a pokolban három műszakban és ugyan olyanok, mint TE, úgyhogy talán nem kéne őket széttépkedni, mert jár nekik is a jog, hogy mindenkit megölhessenek a bolygónkon."

Nagy zuhanás ez, de semmivel nem különb a világban most zajló folyamatoknál.
27.
27.
Marcus88
#22: És ki is mondtad a lényeget Ez Csak Egy Játék!!!
Csak sokan a kákán is a csomót keresik,hogy miért kell ennyi embert ölni meg miért kell kutyákat stbb. Azért kell a TLOU2-ben annyi embert ölni,ha akar valaki,mert azokkal van kitöltve a pálya.Ott eltöltheti az időt az ember vagy lopakodással öl valaki vagy fegyverrel adok kapokban vagy fogja és nem öl meg senkit és tovább megy.Szabad kezet kap mindenki.Amúgy ha meglátnak ők lőnek előbb,onnantól kezdve ez már önvédelem.
Ez egy játék az ember leül,hogy eltöltsön egy kis időt egy olyan világban ami nem létezik.Ha kutyát,felnőtt embert,gyereket,nagymamát vagy szörnyet kell benne ölni akkor azt ölök minden lelkiismeret furdalás nélkül!Mert tudom,hogy ez nem a valóság csak egy játék.
A Days Goneban volt felháborodás,hogy gyerek fertőzöttek voltak benne és azokat kellett ölni. Most nem tudom mi ezzel a probléma,van egy fertőzött posztapokaliptikus világ ott vannak gyerekek és megfertőződnek ugyan úgy,mint akárki más.Ha rám támad megölöm,mert védem magam ennyi!

Visszatérve,Druckmanék csináltak egy játékot történettel ez így alakult és ilyen lett.
Slusz passz,kinek tetszik kinek nem.
Az meg,hogy ki mit tesz a játékban,könnyű megítélni a játékosnak,hogy én ezt tenném meg azt.Oda kerülne a sor nem biztos,hogy úgy is lenne,ahogy most gondolja.
22.
22.
#15: Ez a dolog, hogy nem kötelező még sosem állt meg a lábán semmilyen témában, de kifejezetten egyetértek abban, hogy ez csak egy játék és kitalált történet, tehát nem a valóságban kell benne ártatlan embereket és állatokat (mármint cuki kutyákat) ölni.

Ha ezt így néznénk, akkor bárki, aki valaha bármi játékkal játszott egy utolsó szemét többszörös tömeggyilkos és népírtó alak lenne. Ami persze bullshit. Ennyi erőből már akkor gyilkos voltam, amikor fiatalon (meg idősen is) a Mario 1-ben anno ráugrottam a teknősre (hogy meggyilkoljam) és utána lelöktem a szakadékba.
18.
18.
kamgecam
#2: Eeegen, előnyére válna. :)
12.
12.
#8: Azért látod ezt ilyen eltorzultan, mert sztéjsön matyi vagy és neked a TLOU2 a megjelenések kb 80%-át kiteszi. De a játékvilágban ez a megjelenés csak egy milliomod rész és kirívóan nagy buziság a játék a többihez képest. Ezt a dolgot még csak elkezdeni sem szabadott volna és hagyni sem, hogy sikeres legyen. De mint mondtam, akinek évente 2-3 közepes játék jelenik meg, annak nincs választása mással játszani, enni kell ezt is. Meg majd a pókembert is.
11.
11.
Ooorky
#6: Ha a szereplők 10 percig cenzúrázatlanul fosnának azt is nevetséges lenne felhánytorgatni, hiszen csak 10 perc.
Ez ma már a "viral marketing" része, hogy legyen valami 'megbotránkoztató' benne mert sok debil csak azért megveszi, mert egy 'ellentétes' csoport tiltakozik ellene.
Később az ellenzők is beszerzik suttyomban, mert a másik réteg folyamatosan dicséri, még akkor is ha egy szép nagy fostaliga.
Anno a Dragon Age 2-vel kezdték és mára tökélyre fejlesztették.
9.
9.
Sandic1994
#6: És most gondolj bele, hogy emiatt az 1% miatt indítottak csomóan hadjáratot a megjelenés előtt, hogy ne vegyék meg az emberek, meg mondják le az előrendelést, hogy bukjon az egész játék, vele akár a stúdió is. Hihetetlenül hülyék, és befolyásolhatók az emberek. Már a szivárgásoknál is mondták az értelmesebbek, hogy ne azok alapján legyen megítélve a játék, mert csak a töredékét teszi ki annak, és egészében másképp mutat majd az összkép.
8.
8.
Marcus88
#7: Max az utálkozók,valamit fel kell hozni,hogy miért rosz a játék.
Nálam és sokaknál ez a része,nagyon a háttérben van és nem ezért fogunk rá emlékezni évek múlva is.Ahogy a játéknak nem is ez a fő része.
7.
7.
#6: Mégis ezért fogunk róla 10 év múva is beszélni.
6.
6.
Marcus88
#5: Túl van fújva az egész!
A leszbikus jelenetek jó ha 1%-át teszik ki a játéknak,ha összeadnánk az ilyen perceket jó ha 10 perc lenne!
Egy 25-30-35 órás játékban,felhánytorgatni ezt a pár percet,szerintem nevetséges.
A játék nem erre van kihegyezve.
5.
5.
godach
#2: Nem védeni akarom, mert nekem sem igazán jön be ez a vonal, de így a játékot játszva közel sem olyan agresszívan tálalják mint ahogy azt elképzeltem. Sőt, még kicsit érdekes is (bár nem akarok spoilerezni)
4.
4.
godach
#3: Technikailag, szerintem pazar lett a TloUs2 is
3.
3.
Ooorky
Talán most kerül oda néhány olyan ember is aki ért a játékfejlesztéshez.
Mondjuk azok úgyis lelépnek majd a konkurenciához amint lehet.
2.
2.
zozo76hun
de most buzi-leszbi eroltetese nelkul...
1.
1.
kamgecam
Helyes! Kérünk szépen egy system-seller exkluzív címet ps5-re is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...