Hamarosan indul a Halo 3: ODST PC-s tesztelése

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 3.
  • Korai verzió
Link másolása
Habár az elmúlt hetekben főleg a Halo Infinite kapcsán hallatott magáról a 343 Industries, a Halo: The Master Chief Collection PC-s portján is gőzerővel dolgozik a csapat. Hamarosan a Halo 3: ODST-be is belenézhetünk.

Alig jelent meg a Halo 3 PC-s változata, a 343 Industries csapata már gőzerővel dolgozik a Halo 3: ODST portján, amely az ígéretek szerint augusztus első felében kerül tesztelhető állapotba. A próbakörre mindenki jelentkezhet, ehhez mindössze Halo Insider-tagnak kell lenni, utána pedig érdemes elmormolni néhány imát, hogy beválogassanak minket a bétázók közé.

A teszt során az ODST "egy szeletét" próbálhatják majd ki a játékosok, ebben pedig nem csak a kampány bizonyos pályái, de a Firefight mód is szerepelni fog. Egy tesztkört az Xbox One-osok számára is indítanak, akik szintén csak most, utólag kapják majd meg a kooperatív mókát. A próbakör ezenkívül a Halo 3-hoz is hoz néhány kisebb módosítást.

A fejlesztők továbbá a hosszabb távú terveikről is szót ejtettek. Még idén megkapjuk a PC és az Xbox One közötti crossplay lehetőségét, utóbbi a perifériaalapú matchmaking és a szerverrégió kiválasztásának lehetőségével érkezik majd. Válogathatunk majd az egyedi meccsek közül is, játékonként szabhatjuk testre a kibővített grafikai és a hangbeállításokat, továbbá az xboxos kiadást is játszhatjuk majd egérrel és billentyűzettel. PC-n fájlmegosztásnak örülhetünk ezenkívül, és a Steam-fiókunkat is bedrótozhatjuk a játékba.

1.
1.
semike
Micsoda friss ropogós játék..... Pc-sek biztos alig várják a megjelenést :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...