Holnaptól a PC-s Modern Warfare-t is zsugoríthatjuk

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 13.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare játékosai az elmúlt évben már hozzászokhattak, hogy a játék telepítésével a szabad tárhelyük igen tetemes része eltűnik, amire eddig PC-n csak az uninstall volt a gyógyír. Hamarosan azonban ez megváltozik.

A tavaly megjelent Call of Duty: Modern Warfare amellett, hogy rebootolta a sorozat modern hadviseléses epizódjait, arról is híres lett, hogy minden egyes frissítése után egyre nagyobb szeletet követelt magának a merevlemezünkből. Szerencsére hamarosan egy frissítésnek köszönhetően ebből lefaraghatunk majd egy keveset - immáron PC-n is.

Eddig ugyanis csak a konzolos játékosok kiváltsága volt, hogy testre szabhatták, hogy a játék melyik szegmenseit szeretnék telepíteni a gépükre. Pontos részletek még nem érkeztek a PC-s tömörítéssel kapcsolatban, mindenesetre így is biztató, hogy a játékosok újabb platformon szabadíthatnak fel némi tárhelyet a jelenleg 225 GB-on terjeszkedő FPS alól.

9.
9.
Macifasz
#5: Nem tudom honnan vetted ezt a 150-et, de PC-re jelenleg, mindennel együtt 223. Nekem legalább is ennyit telepített. Ha ebből egy 100-150-et letudnék szedni, mivel csak a sztori érdekel, nem lenne rossz.
8.
8.
Gerzson95
Azért mert rengeteg idő lenne a letöltés. 4-5 nap simán. Éjjel meg nem hagyom bekapcsolni mert nem tudok elaludni a gép zúgásától. Számomra egy játék nem ér ennyit. Akkor sem ha az maga a call of duty.
7.
7.
habaen
#4: És miért nem vagy hajlandó? Mert azt nem hiszem el, hogy nem fér rá a vinyódra, és azt sem hiszem el, hogy ISDN-ről netezel, a letöltéshez sem kell lapát, megizzadni sem fogsz, mert a gép magától csinálja, ha máskor nem, akkor éjszaka! Tehát nem értem a problémát! Vagy van egy lélektani határ nálad, amit már az elveid nem engednek? Vagy mi? Nem kötekedni akarok, tényleg érdekel, mert minden második ember ezért sír, és nem tudom megérteni!
6.
6.
Gerzson95
#5: Érdekes a gépigény 175 gb-t ír.
5.
5.
Neo1989
#4: Megnyugodhatsz150 gb nem 200. És le lehet tölteni külön az SP-t.
4.
4.
Gerzson95
#3: Arról, hogy nem vagyok hajlandó 200 gb-t letölteni azért hogy végigjátszak egy 4 órás kampányt. Így remélem hogy lesz olyan opció hogy csak a kampányt töltsem le.
3.
3.
habaen
#1,#2: Ti milyen cikket olvastatok? Nem egészen értem egyikőtök hozzászólását sem...Miről beszéltek??! :))))
2.
2.
Macifasz
És akinek épp fent van? 2 napja raktam fel újra, hogy végigvigyem még1szer a sztorit...ha én akarok kisebb méretet, akkor le kell törölnöm és újra fel kell raknom?
1.
1.
Gerzson95
Na akkor reménykedem, higy végig fogom tudni játszani a kampányt. A többi nem érdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...