Sea of Thieves - közeleg a második szezon

  • Írta: szlav
  • 2021. április 7.
  • Letöltés
Link másolása
A hónap közepén ismét jókorát frissül majd a Sea of Thieves, a Rare online kalózos játéka. A második szezon rengeteg új kozmetikai extrát és egyéb újdonságot hoz majd, és várhatóan új lakók is érkeznek a tengeri kikötőkbe.

Csak úgy szalad az idő. Mintha csak tegnap lett volna, hogy a Sea of Thieves is átvette a manapság igen népszerű szezonrendszert, közben pedig máris nyakunkon a második felvonás. A BAFTA Game Awards legjobb folyamatosan fejlesztett játékának járó díj nyertese egyelőre csak egy rövid teasert osztott meg arról, hogy miket hoz a következő frissítés, az újdonságok közt azonban akad majd egy apróság, ami biztosan felborzolja a veterán játékosok kedélyeit.

A rengeteg kozmetikai különlegesség és a szezonbérlet száz szintjének jutalmai mellett érkezik egy emote, ami a feje tetejére állíthatja a játék PvP-rendszerét. A kalózunk mostantól egy gombnyomásra elbújhat egy hordóban, ami egyben azt is jelenti, hogy könnyedén elbújhatunk majd az óvatlan riválisaink fedélzetén. Mivel a teaser egyelőre nem megy bele komolyabb részletekbe, csak remélni tudjuk, hogy ez az emote mindenki számára elérhető lesz további felár nélkül.

A Rare egyébként a frissítés megjelenése előtt részletesebben is mesél majd az újdonságokról, így remélhetőleg hamarosan megtudhatjuk azt is, hogy miféle új lakó költözik majd az outpostokra. A szemfülesek ugyanis észrevehették, hogy az elmúlt néhány hónapban minden kikötő átalakult egy kicsit: mindenhol felfedezhetünk egy üres parcellát, ami tökéletes helyet jelenthet egy új épületnek.

Akárhogy is legyen, mindenre fény derül majd, amikor április 15-én kezdetét veszi a Sea of Thieves második szezonja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...