Ghost of Tsushima - kiderült pár érdekes statisztika

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 18.
  • Hír
Link másolása
Tegnap lett kereken egyéves a Sucker Punch legutóbbi alkotása, a Ghost of Tsushima, amiről most az évfordulót megünnepelve egy pár érdekes statisztikát is megosztott velünk a fejlesztőcsapat.

Rohan az idő, ha jól szórakozik az ember, márpedig a Ghost of Tsushimával kifejezetten jól szórakoztunk az elmúlt egy évben. A Sucker Punch alkotása tegnap ünnepelte az első szülinapját, aminek az örömére a készítők egy pár érdekes statisztikával ajándékoztak meg minket.

A posztból kiderült, hogy az elmúlt 365 napban a játékosok 4241 évet töltöttek lóháton, miközben 55,63 millió rókát igyekeztek megsimogatni - emellett pedig 68,5 millió haikut és 61 millió képet készítettek a Ghost of Tsushima világában. A szamurájjelöltek akkor sem ijedtek meg, amikor katanát kellett rántani, hiszen 679,2 millió leszámolásban és 333,1 millió párbajban vettek részt, valamint a 40,76 millió lejátszott multiplayer küldetés alatt 60,1 millió szellemkutyát idéztek meg.

Szerencsére a jövőben sem kell majd nélkülöznünk a feudális Japán tájait, ugyanis nemrég hivatalosan is megerősítést nyert, hogy augusztus 20-án érkezik a Ghost of Tsushima: Director's Cut.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...