Új sci-fi játékon dolgozik a Splash Damage

  • Írta: szlav
  • 2021. október 15.
  • Hír
Link másolása
Keveset tudni egyelőre a Splash Damage legújabb projektjéről, de annyi már biztos, hogy huszadik évét ünneplő brit fejlesztőstúdió egy saját sci-fi IP-n dolgozik. A csapat gőzerővel toboroz a játékhoz.

Nem rövid a Splash Damage rezüméje: a brit csapat olyan franchise-ok játékain dolgozott, mint a Gears of War, a Halo vagy a Wolfenstein, de ismerősek lehetnek a Brink, a Dirty Bomb vagy az Outcasters kapcsán is. Egy hasonló egyéni projektbe kezdett most bele a stúdió, ezt pedig nem is rejtették véka alá: a hivatalos weboldalukon közzétették az alábbi képet:

Habár nem sokat árultak el a játékkal kapcsolatban, annyi már világos, hogy egy vadiúj IP-ról van szó, a körítés pedig science fiction lesz. Nyilvánvaló, hogy a projekt még a fejlesztés igazán korai fázisában van, hiszen ahogy azt a mellékelt kép is mutatja, jelen pillanatban a stúdió új munkatársakat keres a csapatába, mégpedig számos kulcspozícióba. Egy darabig tehát nem érdemes még várnunk a játékra, egészen biztos, hogy csak évek múlva számíthatunk a megjelenésre - a szemünket azonban nem árt nyitva tartani miatta.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...