Ultraszéles traileren a PC-s God of War

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 14.
  • Videó
Nagy nap ez a mai a számítógépesek körében, hiszen jó pár év várakozás után ma ők is megkapják a 2018-as God of Wart. Lássunk most némi friss kedvcsinálót a témában!

PC-re is megjelent a God of War, és ahogy azt a tesztünkben írtuk, a számítógépes port egy remekül sikerült játék hibátlan átirata lett. Ha azonban mégis vacillálnál a vásárlást illetően, mutatunk némi kedvcsinálót - kezdésként egy trailert, amelyet az ultraszéles monitorok tulajdonosai fognak leginkább élvezni:

Ne menjetek még el, hiszen a GameSpot volt olyan jó hozzánk, és hozzácsapott ehhez egy kis gameplayt:

Majd készített egy összehasonlító videót, amelyben a PS5-ös és a PC-s verziót eresztette egymásnak:

7.
7.
Gpety
Igaz, hogy DX 11-es a játék?
6.
6.
Lorthirash
#5: De a teljesítmény viszonyokat nem fordíthatod így át mivel konzolra sokkal jobban lehet optimalizálni, na meg ps4-en annó nem is 4k-ban futott hanem 1080p-ben.
5.
5.
taktaharkányi
#4: fú... na a kávé még nem hat... szóval az elején az lett volna a lényeg, hogy egy olyan platformra jelent meg, ami egy közepesen erős gamer pécé teljesítményének blablabla...
4.
4.
taktaharkányi
#3: Feltételezem, hogy azért megvannak a korlátai is. Egy majdnem 4 éve megjelent játékról beszélünk, ami egy közepesen erős gamer pécé teljesíményének töredékét hozza csupán, és még így is elképesztő volt, ahogy egy alap ps4-en is kinézett és hogy futott stabilan 30 fps-sel. :)

4k Ultrában amúgy mocskosul jól néz ki a cucc még mindig. És továbbra is mocskosul jó játék, és végre kaptunk egy normális portot (xsbrx-el ellentétben szerintem a Days Gone port sem volt egy kalapemelést ösztönző munka). Szerintem ebben igenis ott a munka, és bár PS4 prón megjelenéskor játszottam, egyáltalán nem érzem túlzásnak az 50 EUR-s árcédulát. És kicsit pihentetőbb magyar felirattal játszani, nekem anno amcsi boltból volt meg, így nem volt magyar feliratom :) ... (mert k* nehéz lenne betenni más "verzióba is, ha már létezik, igaz, kedves Sony?)
3.
3.
NemecsekErno
Hát, nem sok értelmét látom az összehasonlitó, utolsó videónak. Talán egy helyen 2:40-nél látható a PC-s változatban, hogy Kratos-on a fa árnyéka jobban kivehető, de kb. annyi.

De lehet, hogy már csak a szemem nem a régi, vagy inkább nem nagyon tököltek az SMS-nél a PC port látványosabbra húzásával?
2.
2.
xsbrx
Első próbálkozásom a szériával.
Szépen fut eddig, 4 óra alatt semmi issue.
HZD port után ez egy kellemes meglepetés, bár az is igaz, hogy a Days Gone port is egész jó volt már (szerintem).
A "target lock-on" viszont az őrületbe kerget, mivel eléggé úgy tűnik hogy nem csinál sok mindent, szóval még szokni kell.
1.
1.
Chdz
Hivatalosan is elrajtolt este 6-kor, installing stand by for playing.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...