The Mandalorian - Christopher Lloyd a fedélzeten

  • Írta: szlav
  • 2022. március 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Christopher Lloyd megjárta már a jövőt és a múltat is, legközelebb pedig réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban kell keresnünk őt. A 83 éves amerikai színész is feltűnik majd a The Mandalorian harmadik évadában.

Némi szünet és egy The Book of Boba Fettnyi félszezon után idén visszatér a The Mandalorian. A nagysikerű Star Wars-sorozat harmadik évada egyelőre nem kapott pontos premierdátumot, abban azonban biztosak lehetünk, hogy Din Djarin ezúttal is összefut majd néhány érdekes figurával, akik közül az egyik kísértetiesen hasonlít majd Dr. Emmett Brownra.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a Vissza a jövőbe sztárja, Christopher Lloyd is csatlakozott a jelenleg is forgatás alatt lévő harmadik szezon stábjához. Ahogy az bármilyen Csillagok háborúja-filmnél vagy sorozatnál lenni szokott, a Disney és a Lucasfilm ezúttal is hétpecsétes titokként kezeli az új epizódok részleteit, így egyelőre nem tudni, hogy miféle karaktert alakít majd a veterán színész, de az sajnos igen valószínű, hogy az időutazó DeLoreanjét a stúdió parkolójában hagyja majd.

4.
4.
C0m1n65un
#3: Azért ez nem igaz. Az Addams Family 1-2, és a Roger Nyúl a pácban is kultikus film tőle. Egyébként volt egy csomó jó filmben ezeken kívül is (Száll a kakukk fészkére, Álomcsapat, A postás mindig kétszer csengetl, Angyalok a pályán). A 80-as évek második felének, és a 90-es éveknek az egyik megkerülhetetlen, de mégis méltatlanul alábecsült színésze volt.
3.
3.
Ooorky
Volt kb 1 híres szerepe meg milliónyi sz*r.
Remélem ez a 2. híres lesz, mert problémái ellenére ez egy JÓ sorozat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...