Keményen szivárog a PC-s Returnal és Sackboy

  • Írta: szlav
  • 2022. június 3.
  • Pletyka
Link másolása
Sorra igazolódnak be az NVIDIA tavalyi nagy szivárgásai. Habár a Sony bejelentésére még várunk, a most kikerült képek láttán szinte biztosra vehetjük, hogy PC-re is eltalál a Returnal és a Sackboy: A Big Adventure.

Az NVIDIA tavaly szeptemberi hatalmas szivárgása egy olyan információforrásnak bizonyult, amelynek a gyümölcseit a mai napig szedegetjük. Nem titok, hogy a Sony alaposan célkeresztbe vette a PC-s piacot (érkeznek a Pókember-játékok is!), a Returnal és a Sackboy: A Big Adventure portjait azonban hivatalosan még nem jelentették be. Az NVIDIA listáján azonban már tavaly is szerepelt mindkét cím, sőt azóta a Steam adatbázisában is feltűnt a roguelike-lövölde és a babzsákos platformer.

Ha azonban a fentiek alapján nem lettetek meggyőzve, akkor vessetek egy pillantást a legújabb leakekre, amelyek ezúttal a Redditen láttak napvilágot. Mi ugyan nem ágyazzuk be a képeket, az előbbi linket követve azonban összesen öt olyan screenshotra lelhettek, amelyen a Sackboy és a Returnal PC-s beállításait, köztük a grafikai opciókat láthatjátok. A hivatalos bejelentés napjáig természetesen elképzelhető, hogy csupán egy csokornyi nagyon ügyesen megszerkesztett képről van szó, mára azonban annyi szivárgást láttunk és hallottunk, hogy lassan azon lepődnénk meg igazán, ha ezek a címek mégsem látogatnának el PC-re.

11.
11.
Ca$Hman
crytek: Igazából nem adnak ki rá mindent, viszonylag kevés a multiplatform cím pl. a ps5 vagy series x hez kepest, de éppen ezért sztem megéri rá kiadni, mert akinek csak switch van, vagy aki hordozni akarja az megfogja venni, mert szűkös a kínálat, és nincs annyi konkurenciája rajta a multiplatform gameknek, aztán örül hogy végre valami hordozható, vagy végre egy kis változatosság a mariok, meg zeldák mellé.
10.
10.
crytek
#9: Én nem értem azt a szerkezetet.. meg azt se a kiadók miért adnak ki rá mindent (multiplatform címek).. hogy hogy lehet piaca számomra felfoghatatlan.
9.
9.
Ca$Hman
Jah, de switchet senki nem vesz pc helyett,akinek nem számít a hordozhatóság, mivel arra itt a series x vagy a ps5 alternatívának, tehát a nintendonak tényleg nem érné meg semmi másra kiadni a szarjait, mert halna a hardverük.
8.
8.
crytek
#7: Ha hiszed ha nem a konzolokat már nagyon rég nem a játékok adják el.. (jó a fostendot igen mivel azok a játékok sose jönnek semmi másra)

Az emberek lassan 2 éve pl KÉNYSZERből vesznek konzolt mivel sokan nem akarnak felesleges +100 ezreket kiadni túlárazott pc alkatrészekre.. én is vettem mindkét gépet mivel játszani szeretek és a pc-n a hd530-al ez igencsak nehézkes lenne..
Ha havi milliárdokat keresnék se vennék pár játékért bármit. PS5öt is a kényszer szülte és pont jól jött hogy végre a ps plus is kiterjed már ide is és lehet csapatni majd szinte mindennel.. a sony /ms a kiadók kegyeiért fog harcolni melyik cég hova adja ki előfizetésbe a játékát..ez nekünk csak jó lesz pláne nekem :)

Az első mondatra....na vajon miért? PC-n a legtöbb ember miért gyűlöl mindent ami nem steam? Na vajon miért? Mert van egy fiókod amit belaktál több száz/ezer játékkal azt te sose fogod eldobni csak mert valamit már másra is kiadnak..csupán ezért. A hordozgatás engem sosem érdekel.Telefonon se játszok.. nem utazgatok eleve nagy távokat hogy 3-4 órát kéne elütni valamivel szóval nekem ez a része eleve tárgytalan lenne.

Anno SG-n sorsoltam és a nyertesnek vettem egy Switchet. Az illető azt mondta nekem ,hogy ha kijön a Switch (pro / 2 bármi lesz a neve) akkor odaadja nekem. Nos ebben az esetben majd a zeldát mindenképpen végig fogom nyomni rajta. De ahogy nézem ezer éves használt játék is nagyon drága...
7.
7.
Ca$Hman
Én értem a nézőpontodat, Crytek, de azért azt tegyük hozzá hogy azok akik nem azért vesznek switchet hogy hordozni tudják,hanem csak hogy játszanak az only címekkel, azok miért vennének ezek után switchet? Mivel egy gyenge ótvar az a konzol, mindenhol máshol 5* úgy nézne ki minden játék. A konzoleladásokat cseszhetnék, nem egy ps-es haverom szarná le őket gép terén, ha nyomhatná ps-en azt az 5-6 címet amiért rajonganak :D
3.
3.
crytek
#2: Kivéve a nintendo konzolját, mert ott debilek vannak és nincs szükségük ezekre + $10 milliókra. De nem is kéne portolni meg semmi csak szimplán felhőzni kéne mint a msnak és akkor bárhol lehetne tolni a címeket.. De hát nintendo szöges ellentettjét csinálják mindig mindennek

(mondjuk engem ez nem zavar mert nintendo létezése óta egyedül a zelda btw amit szívesen játszanék)
2.
2.
Merőkanál
Még a 2000 es években ismerősöm megjósolta lesz idő ,hogy jönni fog minden mindenre ! Előbb utóbb minden Konzolos Exlúzív Pc re vándorol legalább is efelé tartunk.
1.
1.
crytek
Sackboy az aranyos az jó lenne pcre. Returnallal meg ugyse tudnék játszani. De ps plusba belenézek majd hogy valóban balfasz vagyok-e benne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...