Sonic Central-műsorral jelentkezett a Sega

  • Írta: gorien
  • 2022. június 7.
  • Videó
Link másolása
A Sega ma összedobott egy műsort Sonic, a sündisznó kedvéért, hogy számba vegye szinte minden olyan játékát és megjelenését, amire a közeljövőben számíthatunk tőle.

A Sega egy tízperces, Sonic Central címre keresztelt műsorral jelentkezett ma, amelyben értelemszerűen olyan címekre koncentrált, melyeknek a kék sünihez van köze. Szóba kerültek a Sonic Forces és a Sonic Dash játékok várható új figurái, a Fall Guys: Ultimate Knockout Sonic-témájú crossovere, a Robloxban játszható Sonic Speed Simulator és sok-sok merchandise termék is.

Beköszönt az élőszereplős filmekben Sonicnak hangját kölcsönző Ben Schwartz, hogy a Sonic, a sündisznó 2 lemezes megjelenését reklámozza, láthattunk egy új jelenetet a Netflixre várható Sonic Prime-ból, méghozzá Shadow-val a főszerepben, illetve áttekintő előzetest kapott az első négy Sonic-játékot tömörítő Sonic Origins is.

Természetesen a Sonic Frontiers sem maradhatott el, amely egy (ha nem is nyílt világú, de) nyílt zónájú kalanddal várja Sonicot idén. Megtudtuk, hogy Sonic Frontiers: Prologue címmel készül hozzá egy animációs kisfilm, ami a játék előzményeit meséli el, és a bemutatott klip tanúsága alapján ezen eseményeknek Knuckles is részese lett.

És mivel az IGN Sonicnak szenteli az egész hónapot, az övé volt a lehetőség is, hogy elsőként mutathassa be benyomásait a Frontiersről, amelyben a rohangálás mellett a villámgyors sündisznó egy egész összetettnek ígérkező harcrendszert is el fog sajátítani.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...