Ron Gilbert nem beszél többet a Return to Monkey Islandről

  • Írta: szlav
  • 2022. június 30.
  • Gyászhír
Link másolása
A széria úgynevezett "rajongói" annyi mocskot és fenyegetést vágtak a közelmúltban Ron Gilbert fejéhez, hogy a Monkey Island atyja mostantól nem beszél többet a széria legújabb részéről.

A Monkey Island-sorozat várva-várt visszatérésének mindnyájan örülhetünk, sajnos azonban így is akadnak olyanok, akik készek arra, hogy elrontsák mindenki más örömét. A legendás kalandjátéksorozat idén érkező új része, a Return to Monkey Island teljesen újszerű, rajzfilmszerűen stilizált köntöst visel majd, ez az új látványvilág azonban nem nyerte el mindenki tetszését. Olyannyira nem, hogy a játék számos követője személyes támadás alá vette a széria atyját, Ron Gilbertet.

A konstruktív kritikával sosincs baj, az elmúlt hetekben azonban Gilbert és családja is sorra kapta a leggusztustalanabb kommenteket és fenyegetéseket az internet söpredékétől, így a veterán játéktervező érthető módon úgy döntött, hogy pontot tesz az ügy végére.

"Lezárom a kommentelést. Az emberek rosszindulatúak és folyamatosan törölnöm kell az engem személyesen támadó hozzászólásokat" - írta Ron Gilbert a személyes blogján. "A Return to Monkey Island egy nagyszerű játék, és a csapatunk összes tagja nagyon büszke rá. Játsszátok vagy ne játsszátok, de ne tegyétek tönkre ezt mindenki más számára! Mostantól nem posztolok többet a játékról. Elvettétek tőlem a megosztás örömét."

3.
3.
GAMEROD
Mert sok az autista, van akiknél ki se derül hogy azok, pedig látható.
2.
2.
SplendidAndre
Sose fogom megérteni hogy felnőtt emberek hogy képesek ennyire elragadtatni magukat egy videójáték miatt.
Itt nem a jogos kritikára gondolok, hanem arra hogy a földhöz verik magukat meg fenyegetőznek mint egy óvodás mert a játék megálmodója a saját elképzelései szerint mert cselekedni a saját szellemi tulajdonával.
1.
1.
Jarl Balgruuf
Tény hogy szerintem is borzalmas ez a grafikai stílus, de valóban ki lehet fejezni a véleményt szalonképesen is.
A fenyegetés meg már elmekórtani eseteket sejtet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...