GC 2022: Többek között ezekre a játékokra számíthatunk az idei Gamescomon

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 17.
  • Teaser
Link másolása
Az idei Gamescomra hangolódva megerősítették, hogy többek között a Sonic Frontiers, a Dying Light 2: Bloody Ties, a Hogwarts Legacy és a The Callisto Protocol is új előzetessel fog jelentkezni a kiállítás alatt.

Ugyan az Microsoft nem készül óriási prezentációval az idei Gamescomra, azért maradtak még páran, akik szállíthatnak érdekes felvételeket a show-ra. Geoff Keighley most Twitteren erősítette meg pár résztvevőjét az augusztus 23-án, magyar idő szerint 20 órától kezdődő Opening Night Live műsornak.

Közülük talán a legérdekesebb a Hogwarts Legacy, melyről pár napja derült ki, hogy csak 2023-ban jelenik meg. Egy másik sokak által várt játék, a The Callisto Protocol is új gameplay felvétellel fog jelentkezni az est folyamán.

Továbbá a High on Life, a Dying Light 2: Bloody Ties, valamint a Sonic Frontiers is látható lesz az idei Gamescom nyitóestéjén. Minden fontos bejelentésről és történésről beszámolunk majd itt az oldalon.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...