NBA 2K23 - mit tartogat a MyCareer?

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Idén sem hagyja ki a karriermódot az NBA 2K, az idei felvonás azonban egy feltörekvő tehetség helyett egy visszatérő veterán történetét meséli majd el.

Ha játszottatok az utóbbi néhány NBA 2K-játékkal, akkor már tudhatjátok, hogy mire számíthattok a MyCareer sztorijáról. Általában egy fiatal, feltörekvő játékos történetét követhetjük, aki az egyetemi csapatban vagy a G League-ben szerez magának hírnevet, hogy végül az NBA egyik legnagyobb szupersztárja válhasson belőle.

A játékmód természetesen az NBA 2K23-ban is visszatér, a jelek szerint azonban a sztori egészen másféle ívet ír majd le. A főhősünk ugyanis a visszatérő veterán, MP lesz, aki azért küzd, hogy újra a sportág csúcsára kerüljön, nem csak teljesítmény, de hírnév szempontjából is. A trailerből egyébként azt is elcsíphettük, hogy a tovább bővített The City ismét visszatér, így nem csak az online játékosok, de a karriermód kedvelő is sok időt fognak tölteni ezen a terepen.

Az NBA 2K23 szeptember 9-én érkezik PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S és Nintendo Switch konzolokra. A PC-sek sajnos idén is az előző generációs verziót kapják majd.

2.
2.
gucho
Sajnos elèggè horror áron adják...
1.
1.
DarkLord
Tipikusan csak új gen-re érdemes megvenni játék lett. Az, hogy pc-n nem bírják átportolni az új verziót az gány, bár a pc szinte csak a csalókról szól érthető is, hogy nem annyit foglalkoznak vele. Én is már csak, akkor veszek, majd új részt ebből, ha lesz PS5-öm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...