Kiszivárgott néhány kép a Silent Hill 2 remake-jéről, csak éppen használhatatlanok

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 4.
  • Pletyka
Link másolása
Kezdtünk örülni, hogy történik valami látványos ezen az álmos vasárnapon, aztán jött a hidegzuhany: kiszivárgott néhány kép a Silent Hill 2 remake-jéről, csakhogy ezekkel nem igazán vannak beljebb a feltüzelt rajongók.

Régóta pletykálják, hogy titokban több Silent Hill-projekt is készülőben van a Konaminál, ezek közül az egyik pedig a Silent Hill 2 remake-je, amin a lengyel Bloober Team dolgozhat. Nem sokkal ezelőtt ebből az újrázásából "szivárogtak ki az első képek", ezek viszont olyan kicsik és rossz minőségűek, hogy lehetetlen megállapítani róluk, mit is ábrázolnak pontosan - és nem ez is a legnagyobb baj velük. Itt találjátok őket.

Három screenshotról van szó, és ahogy azt a Silent Hill kapcsán is sokat szivárogtató Dusk Golem megállapította, valóban a sokat pletykált remake-ből származnak - csakhogy nem a ténylegesen készülő játékból. Az úriember szerint a linkelt képeket abból a demóból lőtték, amivel a Bloober srácai pitchelték a projektjüket a Konaminak 2018 (!) nyarán, vagyis egyfajta prototípus, aminek nem sok köze lesz a végleges fejlesztéshez.

A Silent Hill 2 remake-je tehát szivárgott is, meg nem is, de egy valamiről legalább ismét meggyőződhettünk: a Konami láthatóan arra készül, hogy visszahozza a Silent Hillt a közeljövőben!

2.
2.
habo
Ha jönne mind,megvenném az összeset ;)))
1.
1.
crytek
Remélem végigmennek az összes részen mint a capcom a resiken... 1 jó lenne pc.re mert az ugye nem volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...