Call of Duty: Warzone 2.0 - visszatér Rebirth Island?

  • Írta: szlav
  • 2022. december 5.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre több jel utal arra, hogy előbb-utóbb a Call of Duty: Warzone 2.0-ban is visszatérhet az eredeti Warzone közönségkedvenc pályája, a Rebirth Island.

A Warzone 2.0 és a DMZ jókora vérfrissítést adott a Call of Duty ingyenes battle royale-kínálatának, de valljuk be, csakúgy mint Verdanskot, egy idő után Al Mazrah sivatagos lankáit is meg lehet unni. Habár gyakorlatilag nyílt titok, hogy a Warzone 2.0 következő nagy pályája az USA és Mexikó határán fekszik majd (az assetek már a helyükön vannak), úgy tűnik, hogy előtte egy kisebb régi-új térkép is visszatérhet.

A futótűzként terjedő pletykák és kiszivárgott képek szerint a Call of Duty: Black Ops - Cold War idejéből jól ismert Rebirth Island is csatlakozhat a Warzone 2.0 repertoárjához, csak éppen alaposan felfrissített külcsínnel. Ezek a pletykák egyébként nem egészen újkeletűek, hiszen a Call of Duty-leakek legnagyobb guruja, TheGhostofHope már októberben megszellőztette, hogy a Beenox és a Toys for Bob dolgozik a térképen, hogy 2023 nyarán kiadhassák azt.

Amellett, hogy néhány játékos már a játékon belül is látni véli a szigetet Al Mazrah dél-délnyugati irányában, olyan szóbeszédek is szárnyra kaptak, melyek szerint a kisebb méretű pálya magával hozhatja a Resurgence kisebb létszámú, de igen pörgős játékmódját. A sziget emellett otthont adhat a Ground War 48 fős küzdelmeinek is, illetve a DMZ új helyszíneként is szolgálhat, feltehetően szintén alacsonyabb játékosszám mellett.

3.
3.
Faze-Tonyo
#2: Hát akkor miért nem rakják visza a verdanks módot inkább abban játszanánk mint a caldera pályán nem ezért költötem több 10 ezer forintot hogy jó legyen a játék de nem erre el veszik azt az 1 módot is amiben a játékosok jól érzik magukat
2.
2.
szlav
#1: Az eredeti Warzone nem kap már több frissítést, amit jelenleg látsz, az marad végleg.
1.
1.
Faze-Tonyo
Sziasztok arra szeretnék választ kapni Hogy a Sima warzone játékban mikor lesz benne a rebirth island játék mód és nem csak a caldera mód mert ugyan is sokkal jobb és pörgős meccseket lehetet benne játszani és bele költöttem több 10 Ezer Ft ot szóval egyáltalán vissza fogják adni a rebirth island módot a SIMA warzone ban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...