Project L - fejlesztői videón a Riot Games verekedős játéka

  • Írta: szlav
  • 2022. december 6.
  • Videó
Link másolása
Szépen lassan alakot ölt a League of Legends világában játszódó verekedős játék, a Project L. A Riot Games fejlesztői most egy kiadós videóban meséltek a legújabb fejleményekről.

A Riot Games bő három évvel ezelőtt jelentette be a Project L érkezését. Habár az akkor bemutatott projektek java mára megjelent (és egytől-egyig sikert arattak), a bunyós játék érkezésére még várnunk kell egy keveset - elvégre még a végleges címét sem ismerjük a játéknak. Persze ez nem jelenti azt, hogy a projekt munkálatai rosszul haladnának - éppen ellenkezőleg! Lássuk, hogy min dolgoztak mostanában a fejlesztők!

A fenti fejlesztői naplóban szó esett az egyik hős, Illaoi dizájnjáról és képességeiről, az alapvető támadó és védekező mechanikákról és kombókról, illetve a stúdió döntéséről, miszerint a hagyományos 1v1-es felállás helyett tag-team formációban játszhatjuk majd a meccseket. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden mérkőzés előtt két hőst választhatunk, akik aztán a meccs közben is kisegíthetik egymás kombóit, képességeit, illetve combo-breakerként megszakíthatják az ellenfél támadásait.

Megjelenési dátumot sajnos továbbra sem kapott a Project L, de a fentieket látva úgy tűnik, hogy belátható időn belül piacra kerülhet az egyébként free-to-play üzleti modellre építő anyag.

1.
1.
Lorthirash
Inkább az MMORPG-n dolgozzanak ez számomra teljesen érdektelen hamarabb fogok mortal kombatozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...