Geoff Keighley: a The Game Awards népszerűbb volt 2022-ben, mint valaha

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Game Awards ezúttal valóban jó műsornak bizonyult, legalábbis a korábbi évekhez képest, és úgy tűnik, a rajongók is egyetértenek ezzel.

Geoff Keighley egy Twitter-posztban jelentette be, hogy a The Game Awards 2022-ben új nézettségi mérföldkövet ért el: 103 millió néző követte a livestreamet, amivel a történelem legnézettebb The Game Awards-díjátadójává vált. Keighley a tweetje alatti szálon tovább részletezi a statisztikákat, többek között azt is, hogy a Twitter streamje volt idén a legnépszerűbb, 11,5 millió nézővel gazdagította az eseményt. A csúcsot több, mint 850 ezer egyidejű nézővel érte el az idei műsor.

Lehetne vitatkozni, hogy miben volt más az idei díjátadó, mint az eddigiek és hogy mi okozhatta ezt a kiugró nézettséget, de mindenképpen meg kell említeni a kialakult, szoros versenyhelyzetet. Olyan kiélezett harcot, mint az Elden Ring és a God of War: Ragnarök rajongói vívtak idén, már régen nem láttunk, nem is beszélve a Player's Voice szekcióról, ahol a Genshin Impact és a Sonic Frontiers játékosai csaptak össze érveikkel, már hetekkel korábban. 

Ez a rivalizálás mindkét oldalt erősen a képernyő elé láncolhatta: ezzel nagy örömet okozva Geoff Keighley-nek. 

1.
1.
A Pulyka
Minden elismerésem Bill Clintonnak a remek müsorért!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...