Komoly elbocsájtások az EA-nél

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 30.
  • Biznisz
Link másolása
Közel 800 embert, a munkavállalóinak 6%-át tervezi elbocsájtani a cég. Az ok a cég átstrukturálása és a portfólió átszervezése a vezérigazgató nyilatkozata szerint.

A munkavállalók Andrew Wilson vezérigazgatótól tudták meg, hogy a cég újrastrukturálása, a portfólióra való fókuszálás és az irodák méretének csökkentése okán közel 800 embert bocsájt el a kiadó. Ez nagyjából a cég alkalmazottainak 6%-át teszi ki.

A leépítés mostanában divattá vált a nagyobb játékgyártó cégeknél, az EA viszont számos piaci szereplőhöz képest még növelte is a profitot az előző évhez képest, 18%-kal nagyobb bevételről számoltak be 2022-ben, mint 2021-ben. A cég a közelmúltban 200 Apex Legends tesztelőt küldött el, akikkel az elbocsájtást Zoom-híváson keresztül közölték.

17.
17.
crytek
#16: Semmi ilyet nem érzek hogy más felett állnák, nem is akarok más felett állni.(Maximum büszke vagyok magamra ,hogy ennyire tudok spórolni)
Azok itt ti (ha te nem akkor ne vedd magadra) álltok mert lerí a kommentekről hogy megvetitek az embert csak mert nem kurja el a pénzét SZÁMÁRA felesleges dolgokra.
16.
16.
delphijos
#15: Hát erre most mit mondjak ? Ez már ilyen pszichológiai dolog. Te magadban kicsit úgy érzed hogy ezzel fölötte állsz a többi hülyének. Pedig ez önáltatás. De ahogy írtam, a te életed.
15.
15.
crytek
#14: Ha az ember csinál valamit azt nyilván azért teszi mert valami hajlama van rá vagy késztetést érez iránta.

Én semmire nem érzek késztetést a gépezésen kívül..mondjuk ez szerencse. Mert belegondolva milyen hülye lennék ha évente több száz ezreket költenék felesleges utazgatásokra meg egyéb bohóckodásra azt én is olyan lennék mint a pornép hogy ahogy megvan a fizetésem már a következőt várnám mert el is fogyott.. szar lenne az élet úgy
14.
14.
delphijos
#11: Ez oké is, de ettől függetlenül az a magánvéleményem hogy ez azért nem normális dolog. Hogy valakit semmi más nem érdekel az életben. Fontos a hobbi, és jó ha valaki nagyon szereti, de hogy az embert az egyetlen hobbiján kívül semmi más nem érdekli, és ezen kívül csak a szükséges létfentartás van, szerintem orvosi eset. És nem gúnyolódok vagy baszogatlak. De hát mindenki a maga életét éli….
13.
13.
Ooorky
#11: Most nagy igazságot mondtál báttya.
11.
11.
crytek
#10: Lemondani csak arról tud az ember ami érdekli és akarja. Saját viszonylatomban nekem pont ez a jó SEMMI más de szó szerint SEMMI más nem érdekel csak a "gépezés"
Valaki alig várja a nyarat hogy mehessen nyaralni balcsizni ide oda stb addig én a gép előtt töltöm a napjaimat
Valaki alig várja a hétvégét hogy bulizhasson egy jót, én a gép előtt ülök
Valaki alig várja hogy éttermekbe ehessen egy jót én a gép előtt ülök.
Sorolhatnám az az emberek pénzköltési szokásait napokat. Engem egyik sem érdekel. Így viszont totál nem nehéz spórolni :)
10.
10.
delphijos
#6: Persze nem itéllek el, jól csinálod. Természetesen én se verem haszontalan dolgokra számolatlanul a pénzt, teszem félre , és forgatom én is , viszont azt meg nem akarom hogy ugyan vén faszként full gondtalanul élek, de cserébe amíg “fiatal” voltam megvontam magamtól mindent, és csak azt vettem meg amit feltétlen muszáj volt. Mondjuk a játékok terén majdnem egyetértünk, én ugyan nem várok 1-2 dollárra , de én is ráérek, full áron semmit nem veszek meg, csak hogy első nap toljam.
4.
4.
crytek
#2: EA Play részben = game pass = Minek vásárolni?

#3: "Mondjuk nekem sincs mani felesleg költekezésre" Tehát ha lenne mani költögetnéd feleslegesen? Durva. Pedig a pénz nagyon jól jön főleg ha az ember nem akar 45 felett dolgozni már.. De ki mit szeretne
2.
2.
zoli12i
Ez van ha a crytek félék nem vásárolnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...