Készülőben volt, de törölték a Call of Duty: Advanced Warfare 2-t

  • Írta: szlav
  • 2023. április 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sledgehammer Games egykori kreatív igazgatója érdekes részleteket árult el a stúdió korábban törölt projektjeiről. Vietnámi háború, TPS mód és Advanced Warfare 2.

Bret Robbins, a Sledgehammer egykori kreatív direktora a MinnMax csapatának adott interjút a korábbi projektjeiről, a beszélgetés során pedig egészen érdekes dolgok derültek ki arról, hogy milyen játékok készülhettek volna a Call of Duty harmadik fő stúdiójánál. Az úriember elárulta, hogy az Call of Duty: Advanced Warfare után a stúdió következő nagy projektje nem meglepő módon az Advanced Warfare 2 volt, most azonban azt is megtudtuk, hogy a fejlesztés már gőzerővel haladt, mielőtt az Activision úgy ítélte, hogy eljött újra a második világháborús lövöldék ideje.

Végül tehát a Call of Duty: WWII készült el 2017-ben, előtte azonban a Sledgehammer teljesen kikörvonalazta az Advanced Warfare folytatását. Az AW2-nek számos korai prototípusa, és egy teljesen játszható demópályája is készült, ezek azonban végül a kukában landoltak. Mindezek ellenére Bret Robbins (aki egyébként jelenleg az Immortals of Aveum csapatát vezeti) elárulta, hogy szívesen elkészítette volna az Advanced Warfare 2-t, hiszen az a világ teljesen a Sledgehammer sajátja volt.

Az Advanced Warfare 2 korai verziói mellett egyébként egy másik Call of Duty-játék is készülőben volt a stúdiónál, végül azonban ez a projekt is jegelve lett. Ez lehetett volna talán a Sledgehammer eddigi legizgalmasabb munkája, a szóban forgó cím ugyanis a vietnámi háborúba vitte volna a franchise-t, a szokásoktól eltérően azonban TPS kameranézettel. Robbins elmondása szerint a játék olyan volt, mintha a Call of Dutyt egy Uncharted-játékkal keresztezték volna. Egyértelmű, hogy elég nagy, rizikós kísérlet volt ez a stúdió részéről, mivel azonban a játék sosem készült el, valószínű, hogy hátulnézetes Call of Duty mégsem volt annyira jó, mint amilyennek azt a fejlesztői eredetileg megálmodták.

2.
2.
crytek
Jó is lett a WW2. Azt legalább bundleba tették
1.
1.
markoci555
minek kockáztassanak valami újjal, ami még talán jó is, ha tejeli a pénzt a copy paste moslék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...