SGF 2023: Érkezik a Metal Gear Solid 3 remake-je, de az első két rész is felújítást kap

  • Írta: szlav
  • 2023. május 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Bizony, minden pletyka beigazolódott: a Sony műsorán mutatkozott be a Metal Gear Solid 3: Snake Eater, igaz a hármas helyett ezúttal egy háromszög jelöli a számozást. Ez azonban nem az egyetlen új Metal Gear-hír!

Ez már nem csak pletyka, a Konami a PlayStation Showcase műsorán hivatalosan is lerántotta a leplet a Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake-jéről. A PlayStation 2 megkerülhetetlen klasszikusa, Hideo Kojima egyik legnagyobb mesterműve teljesen újjáépített formában lepi majd meg a PlayStation 5 játékosait (a többi platformról egyelőre nincs infó, de állítólag multiplatformos anyag lesz).

A remake egyelőre nem árult el túl sokat magáról, ellenben hozott magával más bejelentést is. Megtudtuk ugyanis, hogy érkezik a Metal Gear Solid Master Collection (Vol 1.), amely magába foglalja a teljes eredeti trilógiát, mégpedig feltupírozott, remasterelt formában. Ezennel meg is bontjuk a pezsgőt!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
LGHDTV+
Azért remélem az első részhez jobban hozzányúlnak. Mert ha azt fogod próbálni játszani PS5ön egy hozzá való tévén, akkor abban nem lesz semmi köszönet.
3.
3.
Yanez
Mivel nálam kimaradt az első rész Gamecubos remakeje, így számomra még nagyobb orgazmus ez a pakk. Jó lesz majd szép sorban újra átélni az egyik kedvenc játékom által nyújtotta különleges élményt!
2.
2.
KopyAti
Nálam a második az etalon.
1.
1.
crytek
Nagy kár hogy gameplay nem volt :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...