Nem tűnt el a Test Drive Unlimited: Solar Crown, sőt saját rendezvényt kap

  • Írta: szlav
  • 2023. július 10.
  • Rendezvény
Link másolása
Eddig aggasztóan ritkán adott magáról helyzetjelentést a Test Drive Unlimited: Solar Crown, ez azonban hamarosan megváltozik. A héten egy félórás műsorral jelentkezik a fényűző versenyjáték.

Három évvel ezelőtt, 2020 nyarán mutatkozott be a Test Drive Unlimited: Solar Crown. A KT Racing és a Nacon egy elképesztően impozáns és fényűző versenyjátékot álmodott meg, melyben körbeautózhatjuk Hong Kong 1:1-es arányú digitális mását, mégpedig a Ferrari, Lamorghini, Bugatti vagy a Koenigsegg luxusjárgányaival. Mindez elég jól hangzik, az elmúlt három évben azonban alig láttunk valamit a játékból - ez napokon belül megváltozik.

A fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy most szerdán, azaz július 12-én, magyar idő szerint 19:00-tól egy bő 30 perces adásban mesélnek majd a játékról - és természetesen látnivaló is lesz bőven.

Éppen ideje, hiszen a tervek szerint a Test Drive Unlimited: Solar Crown még idén megjelenik PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és valamilyen formában Nintendo Switchre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...