A hónap végén egy vadonatúj PvE-mód érkezik az Exoprimalba

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 23.
  • Hír
Link másolása
Tovább frissül az idei nyár egyik meglepetés-játéka, az Exoprimal. Már most szólunk, hogy a jövő héten egy teljesen új engame mód érkezik, amely kizárólag a PvE-re összpontosít, ellenséges játékosok nélkül.

A Capcom a Steamen közzétett bejegyzésben árulta el, hogy milyen újdonságok várhatók a közeljövőben az Exoprimalban. Számos endame tartalom, pályák és exoruhák érkeznek az előttünk álló hónapokban.

Már a jövő héten, azaz július 28-án érkezik egy új "dinamikus játékmód", amelyben a veterán játékosok összefoghatnak és megmérkőzhetnek a Savage Gauntlettel. Ennek nincs köze a Dino Survivalhoz, hiszen egy tiszta PvE-módról van szó különleges, hetente változó küldetésekkel, amibe a kampány teljesítése után vághatunk bele. Csak mi leszünk benne és az ötfős csapatunk, meg persze a dinoszauruszok, rivális exoharcosok nélkül.

Ha kicsit távolabbra tekintünk, augusztus 16-én érkezik a Title Update 1, amely 10 új Alpha Variant exoruhát tartalmaz, minden jelenlegi páncélhoz ad egyet hozzá. A második nagyobb frissítésnek nincs még dátuma, de érdemes lesz várni rá, hiszen friss pályát, cuccokat, és egy új küldetést is tartalmaz majd.

A Capcom emellett megköszönte a játékosok elképesztő támogatását és visszajelzéseit a premier óta. Mi is csak hangsúlyozni tudjuk, hogy ha tehetitek, vágjatok bele és tegyetek bele 4-6 óránál többet, hiszen csak utána mutatja ki a játék a foga fehérjét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...