Lelövik a Crysis 3, a Dead Space 2 és a Dante's Inferno szervereit

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 8.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Electronic Arts tisztogatásba kezdett, még idén leállítja a Crysis 3, a Dead Space 2, és a Dante's Inferno online szolgáltatásait, így a játékok ezen része játszhatatlan lesz. Egy korszak véget ér.

Folytatódik az EA tisztogatási hadművelete, melynek során a régi játékai alól szép lassan kihúzza a szőnyeget. Magyarán olyan kevesen játsszák őket, hogy nem éri meg neki fenntartani az online szolgáltatásokat, és amelyikben van, a multiplayert.

Az első fecske a Crysis 3 lesz szeptember 7-én, "szerencsére" a Remastered változat alapból nem tartalmazta az online többjátékos módot, így annak tartalmához nem nyúlnak. Az eredeti változat tulajdonosai azonban hiába akarnak multis meccshez csatlakozni a Steamen vagy az EA Launcheren keresztül, nem tudnak majd.

December 8-án a Dante's Inferno és a Dead Space 2 szerverei is leállnak, a korábban már említett Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company és Battlefield: Bad Company 2 mellett. Előbbi játéknál az online kooperatív módnak mondhatunk búcsút, míg a Dead Space 2 Outbreak módja lesz az enyészeté. Szóval, ha még szeretnéd kiélvezni az érintett játékok többjátékos módjait, akkor már tényleg nem éri meg habozni.

8.
8.
Ca$Hman
3: Igen, mindenki egy élettelen fax aki csak az acsigyűjtés miatt multizott a Crysisokkal, véletlenül sem a játékélmény miatt, szóval nem gond senkinek :)
7.
7.
Grabowsky30+
Az ilyen nem kifejezetten multis játékoknál, legtöbbször már "aktív" korukban is nehéz multiban csapatokat találni, ha nem valami felkapott cuccról van szó. Szóval most annak a 8 embernek aki még játszott ezekkel most biztos rossz. :D
6.
6.
Chdz
#5: A Visceral be lett darálva, az esély konvergál a 0-hoz..
5.
5.
Darksiders84
Dantes Inferno nem kap folytatást amúgy ?
4.
4.
Extol
A multiplayer téren gyakran érnek véget korszakok.
3.
3.
crytek
Nem gond.Ott a maxolható multi nélküli "remastered" trilógia.
Csak nagyon lassan értéktelenedik :(
2.
2.
TrishtanAG
#1: Nem hiszem, pláne, hogy ezek azért nem kifejezetten multira kihegyezett játékok.
1.
1.
Shao Kahn
Remélem ez nem azt jelenti, hogy a playstation store-ról is törlik majd! Ez a játék leendő terveim között szerepel. Mármint a Crysis 3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...