Így alakul át a Gunsmith a Call of Duty: Modern Warfare III-ban

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 3.
  • Videó
Link másolása
Már nem kell sokat várni a CODNext eseményre, ahol lehull a lepel a sorozat jövőjéről, de az Activision addig is elárulta, milyen új fegyver-testreszabási lehetőségek várnak ránk a Modern Warfare III-ban.

Némileg átalakul a Gunsmith funkció a novemberben érkező Modern Warfare III-ban és persze a Warzone-ban. Fegyvereinkre ezentúl "utángyártott", avagy feketepiacról származó, nem hivatalos alkatrészeket is pakolhatunk, amelyek elkülönülnek az eddig megszokott, normál kiegészítőktől.

Az adott fegyver viselkedését ezek az alkatrészek ugyanúgy befolyásolják, például egy nehéz géppuskát bullpup-átalakitó készlettel könnyű mordállyá alakíthatunk a run 'n' gun stílus kedvelőinek legnagyobb örömére. A fejlesztők szerint ezek a modok nem csupán a fegyverek tüzelési módját, sebességét, hanem potenciálisan a tűzerejét is megváltoztathatják. Bővebben a fenti videóban taglalják az új testreszabási lehetőségeket.

További információk érkeznek a Modern Warfare III-ról - beleértve a multiplayert, a zombimódot és az új Warzone-térképet -, az október 5-én esedékes Call of Duty Next eseményen. Ha már új Warzone-map, a hivatalos X-oldalra már felkerült egy kép a róla, nevezetesen egy kikötőt láthatunk rajta.

1.
1.
Capital Shooting
Mint lőtérrel foglalkozó üzletember,arra törekszem, hogy a gamer világot összekössem a valódi fegyverekkel.
Miért jó ez?
Mert aki játékban lövöldözik és vonzódik valamilyen szinten a fegyverekhez, azok számára nyitott lehetőséget kínálunk a Capital Shooting lőtéren Budapesten, hogy a COD vagy CSGO online felületén használt fegyvereket, biztonságos körülmények között kipróbálják.
Érdekesség, hogy az ilyen lövők 99%-a úgy teszi le a kipirulva, és vigyorogva a fegyvereket, hogy Na ezt nem gondoltam volna!
Pláne, ha erről van szó: https://capitalshooting.eu/hu/svd-dragunov-special-edition-specnaz-alpha-2/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...