Friss tartalmakkal és ingyenességgel ünneplik a Half-Life 25. évfordulóját

  • Írta: osan
  • 2023. november 18.
  • Videó
Link másolása
25 éves lett a legendás Half-Life széria legelső része, a Valve nyitócíme, és hogy ezt rendesen megünnepelje a cég nemcsak egy dokumentumfilmmel készültek nekünk, de ingyenesen le is lehet tölteni a játékot.

A Valve szereti meglepni rajongóit, most sincs ez másképp, hiszen a Half-Life megjelenésének évfordulóját ünneplő dokumentumfilm mellett ingyen elérhetővé tették a játékot mindenki számára november 20-ig, sőt temérdek apróság is helyet kapott a frissítésben.

A minikampány, a Half-Life Uplink is bekerült a játékba, ami eredetileg CD-exkluzívként jelent meg és csak magazinoktól, illetve hardvergyártóktól zsebelhettük be. 4 új mulitplayer pálya is érkezik, a Contamination, a Pool Party, a Disposal és a Rocket Frenzy.

Természetesen nosztalgiázni is van lehetőségünk – mégiscsak egy születésnapot ünneplünk – így, a játék menüje megkapta a megjelenéskori, 1998-as kinézetet, illetve a Valve logó videója is visszatért az eredeti hangaláfestéssel. Ezek mellett 2 új mulitplayer skin is került a játékba, az alfa verzióból ismerős Ivan the Space Biker és Proto-Barney.

Nemcsak tartalmak terén ünnepel a Valve, de modernizált grafikai beállításokat is kapunk, hogy most megjelent monitorokon is úgy fessen a játék, mint anno ’98-ban, a megjelenésekor. Továbbá most már kontrollerrel, de akár Steam Deckkel is élvezhetjük a kalandot.

A pontos listát a frissítésekről a hivatalos Half-Life weboldalon találhatjátok meg.

3.
3.
Extol
#2: JAh remélem a 30. évfordulóra bejelentik a 3-at
2.
2.
Chdz
HL3 confirmed, ja nem..
1.
1.
sumblinker
Ez igen, méltóan ünnepelnek a Valve-nél! <3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...