A Microsoft rekordokat akar dönteni a Halo 3-mal

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A Halo 2 megjelenésekor a cég abszolút rekordot állított fel a videójátékok történelmében: nem volt még olyan program, ami az első napon 125 millió dollárt kaszált volna.
A Halo 2 megjelenésekor a cég abszolút rekordot állított fel a videójátékok történelmében: nem volt még olyan program, ami az első napon 125 millió dollárt kaszált volna.



Ez már így önmagában sem feledhető adat, viszont a Microsoft meg van arról győződve, hogy a Halo 3 esetében ezt még fokozni tudják. Nem véletlen a folyamatos reklámozás, a sajtóban történő emlegetés, hiszen az elvárások nagyok: 155 millió dollárt akarnak az első nap bezsebelni a játék megjelenése után.


Számoljunk utána! Tegyük fel, hogy csak a stantard kiadás érhető el a boltokban hatvan dollárért, a drágább Collector's és Legendary Edition nem létezik: ezek szerint ezen pakkból két és fél millió darabot kell eladnia a cégnek, hogy  összejöjjön a 155 millió zöldhasú. Nos, egymillió már biztosan megvan, a többi leginkább az európai és ázsiai játékosokon múlik.
52.
52.
-Gabex-
Komolyan mondom, ha valakinek vitázni van kedve, akkor nézze meg a gk-n a kommenteket. xD itt gamekapocson valahol mindig van vita, legyen a neve GameVita:

www.gamevita.hu
51.
51.
sc132
sorry,most olvastam csak vissza,milyen lol ez,amiket ti itt írkafirkáltok,gleknek igaza volt.-feljössz ide,azt röhögsz

ikszdé
50.
50.
Sogi
igen nagyon ugy tunik h befejezte
49.
49.
sc132
lol,ekkora nyomorrékokat.csak vki megmodnja a véleményét,hogy neki nem volt kékhalál meg vöröshalál,meg meg van elégedve,és akkor máris ki kell nevetni a másikat.na,es?kit erdekel,tölem azt is írhatj,hogy ö bill gates fia,nem kell leszedni azért mert ir valamit.a vélemenyeiteket tarsátok meg magtoknak.lol
48.
48.
Carbon
Nah, megint én vagyok a rossz. Sogi, nekem nem úgy tűnt h befejezte, de te jobban tudod, legyen. Ennyit érek? ehhh....
47.
47.
Sogi
Carbon fogd már be, végre abbahagyja, erre te megin provokálod. Ennyit érsz te is.
46.
46.
Carbon
Titeket is idegel az, ahogy ír? (gyurka)
45.
45.
szutsroland
alapból rendszergazda vagy, nem? sokmindenre rákérdez, de az azért van, mert van vmi UAC funkció, amit ki kell kapcsolni.
44.
44.
szutsroland
Igazad van. Végülis XP-t használok, és nincs vele különösebben baj. (csak a Vista miatt kicsit felforrott a hűtővizem :) ). Persze nem árt ha ért is a dologhoz a felhasználó (úgy mint én :D ). Mellesleg én is bízok abban, h az sp majd segít rajta.
43.
43.
Sogi
Azért nem kell annyira szidni a Windows-t se, kiváncsi lennék, kinek milyen oprendszer van fent... Nekem az XP-vel semmi bajom nincs, az a sok kékhalál meg függ a felhasználótol is. Én az egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor fagyott le a rendszer. (Leszámítva azt az időszakot, amikor kettétört a VGA hűtése) A Vista-nak meg meg kell várni a következő service pack-ját. Ennyi.
41.
41.
szutsroland
hát igen... a Microsoft tényleg egy Isten. A videókból is látszik, h nem a gép hibája... öhöm...
40.
40.
t.roli
gyurka. ha még vissza tudsz térni: ÍME A VISTÁS KÉKHALÁL: ILYEN http://youtube.com/watch?v=-ulXQVlynjo


Vista bemutató! Hát bemutatják:

http://youtube.com/watch?v=zFx62_Iadjg


És íme ha maga Bill Gates elött lesz kékhalálos a saját oprendszere. nagyon Lol. jó röhögést;)

http://youtube.com/watch?v=RgriTO8UHvs&mode=related&search=




39.
39.
t.roli
Vista számomra is csak rosszélmény. Microsoft, no komment...

A kék halál az olyan ami megfelelel a 3 piros lednek. csak a ledek rolsszabbak mert azért fizethetsz is sokat:)
38.
38.
szutsroland
ööö X| egy zsír új coccos nem jó neki? direkt nem akartam említeni, de ha annyira akarod: P5N-E SLI,Core2 E6420,2×1G Kingston,Galaxy 8600GT. Ez szar? szerintem meg a Vista szar! Attól h a kacsa nem tud úszni még nem a víz a hülye ;)

Egyébként csak pár nap múlva kakilt be; de emellett írhatnék egy regényt h mi minden baj van vele...
37.
37.
anetta83
észrevettétek h mióta felismertem h bolond (magábabeszél) nem volt .gyurka!!!???!!!:D

36.
36.
Carbon
PS3 játékot konvertál X360ra? Asszem ezentúl gyakrabban kell ide járnom, ezt a gyereket nem hagyhatom ki...



gyurka vagy magával beszél.. vagy vki azt hiszi h menő gyurkának lenni.







Mennyire téved xD
33.
33.
szutsroland
:DDDDDDDDD Komolyan mondom, ha temérdek marhaságot akarok olvasni, akkor irány a kapocs kommentek! Ez kész! Már mióta CSAK ez megy?? Komolyan, ennek van értelme? Legalább moderálni kellene a hírek hozzászólásainál is.

gyurka: a te írásaidon nevettem a legjobbakat! Nemtom mennyire gondolod komolyan amiket írtál, (Windows a tökély.... kék halál? az meg mi?... stb) de sztem nem vagy teljesen tisztában a dolgokkal. Én már sokadjára próbáltam a vistát. Min 3 különböző bétaverziót próbáltam, és a múlt héten raktam fel a final releaset. Az utóbbinak köszönhetően, tegnap mehetett a c:format, me egyszerűen nem indult el a gép (abszolút semmi). Ez neked a tökéletes? (még egyszer említem, ez a final, 6000-es volt!). A bétákról és a rengeteg kékhalálról meg nem is beszélve... Nem, nem létezik tökéletes program, ergo: sztem mé adnak ki kb hetente updateket ezekhez?
33.
33.
Glek
ÁÁÁÁ Imádom ezt a gyúrkát!!! Mindíg feldobja a napomat!! Komolyan mondom már fáj a hasam a röhögéstől!!! XDXDXDXD
33.
33.
Daveout
Gecóóóóó! Mostmár tuti h magaddal beszélsz...:D..ugyan ez volt mikor azt hazudtad h játékokat konvertálsz át PS3 ból 360ba!!:::D Kurva jó....!!!Menj el orvoshoz...vagy add meg apukád telefonszámát...felhívom h vigyen el!!!!
32.
32.
felegyi
Most ki az igazi gyurka?????gyurka,ennél jobban nemtudod magadat lejáratni!xD beszarok a gyurka és a .gyurka kommenteken
30.
30.
Daveout
te magad írtad h azért .gyurka mert nem enged fel a másikkal!!!!

Na mind1. én leszarom...
30.
30.
Carbon
"Egyszer sem volt kékhalál... de amúgy az hogy néz ki?" Nah lol. Nem nevettem rajta.. röhögtem.



Gyerek... fájsz. Nincsenek rád szavaim. Ha tényleg te vagy az aki beszéget magával akkor sajnálom azokat akik egy levegőt szívnak veled.
29.
29.
lac15
leeht lámsolta vki tényleg mer an 1-2 gyurka párti nyomoronc

de ha ez igaz akko elmegyógyóba vele:D
27.
27.
Daveout
ti nem érzitek h ez a gyurka és .gyurka UGYANAZ!!!tuti h ki be jelentkezik a felhasználókkal és magával veszekszi...ha ez igaz haver...akkor most azonnal menj el orvoshoz!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...