Dead Space - túlélő horror az EA-től

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 14.
  • Bejelentés
Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - az anyagról pontosabb információkat az októberi Game Informerből tudhattok meg.
Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - az anyagról pontosabb információkat az októberi Game Informerből tudhattok meg.

A külföldi játékmagazin októberi címlapsztoriját ezúttal az EA új horrorjátéka, a Dead Space adja majd - a játékról eleddig még semmilyen információ sem látott napvilágot, egyedül a címlapon látható artwork áll rendelkezésünkre, valamint az az ígéret, hogy amennyiben szerettük az Event Horizon című filmet, ezt a gammát imádni fogjuk! Várjuk a hivatalos bejelentést...
28.
28.
watto
Direct X 10 te megint itt vagy? húzzá má el, hány helyre teszed még fel undorító kinézettel a kérdésed?
27.
27.
Petike x
Itt még arról sincs szó hogy hasonló lenne, ez alienekről szól és az űrben játszódik!Hasonló a színvilága ennek a képnek, ennyi!
26.
26.
skiz0
Most néztem épp meg az Event Horizont, mert kíváncsivá tett a hír :)

Hát nem rossz film, de valahogy többet vártam...nem volt kellő brutatlitás benne :P De egy gyengébb estimesének jó volt :)
25.
25.
felegyi
Érted,felőlem lehet BABA TYSON is a képen,nem az izgat!Nekem ez a BigDaddy alkat nem koppintás,hanem egy "első látszatra" kifejezés!
24.
24.
gringos
Ha egy olyan játékról koppintnak ami nagyot ütött akkor a za játék szar nem lehet, legfeljebb unottab hangulata lesz mint annak amiről koppintottak, ha a Bioshockról koppintották azéert érdekel, ha meg nem koppintás azért. A túlélőhorrorokat szeretem.
23.
23.
alex_512
Ilyen erővel minden FPS, RPG, RTS ...stb egymás koppintása de mindegyikben van rengeteg dolog ami megkülönbözteti sztori, játékmenet és még sokminden.
22.
22.
Direct x 10
Helosztok Olyan Kérdésem Lenne Tudom Hogy Nem Ide Tartozik De Fontos Lenne Vettem Ez Bazi Nagy Géphézat Egy 120mm Hütőt És Egy 450w Tápot Mert A Video Kártyám Miatt Újra Indult A Gépem A Video Kártya Neve Asus EN 8800GTS 320MB De Még Mindig 80Fok Felett Volt A Gépem valamikor 90Fok És Már Nem Tudom Mit Vegyek Bele Levettem A Gépház Oldalét És Nyomtam Neki Az Én Ventilátorommal És Úgy Is Újra Indul A Játékoknál Segitséget Kérnék Vegyek Egy 570w Tápot Az Megoldás Lenne Plussz Egy 90mm Hütő?
21.
21.
Theodor
Na majd meglátjuk milyen horrorisztikus lesz ....
20.
20.
I
Én akkor veszem fel a kívánságlistámra, ha már több mindent tudok róla, és ha tetszik.
19.
19.
huszti
Egyértelműen NHL 08 koppintás, és a kapust láthatjuk a képen!:S
18.
18.
skiz0
Szerintem tuti jó játék lesz, nekem már most várólistán van ;)
17.
17.
I
Abszolute de felkeltette a figyelmemet az az epikus szöveg, amit alex_512 fordított le!
16.
16.
I
Az Event Horizon az az a film amiben Sam Neil is szerepel és a hajó élő hajó, ami elment a pokolba????
15.
15.
nimat16
JÓÓÓÓ lesz

ÉS KÉSZ EVENT HORIZON ÉS DOUGH CHURCH ennyi elég is
14.
14.
battlefield2
kppintás vagy nem az biztos hogy elég gagyi feje van az embernek abann a 3 világitos maszkban:D
13.
13.
skiz0
Hát és? Nem értem, mire fel megy most ez a vita...a "koppintás" (még ha az is lenne..) teljesen leglális, és mondhatni normális dolog..Hiszen senki sem tiltotta meg senki számára sem, hogy ne merítsen ötletet x játékból a saját játékának elkészítéséhez...
12.
12.
Geopelia
én úgy értettem, hogy a játék az játék. a pro street meg a régi tv játékos autósról van koppintva.
11.
11.
StoryTeller
Egyértelműen big daddy clone a csákó! LoL! GLHF EA!
10.
10.
t.roli
Nem látjátok h FIFA koppintás?
9.
9.
Geopelia
ET Quake Wars meg Battlefield koppintás...
8.
8.
Geopelia
ha azt nézzük, akkor szuper márióról van koppintva...
7.
7.
meridarider
Ez megint 1 értelmes vitaxD

Még képet se láttatok róla de azon vitatkoztok h koppintás-e v nem...értelem a köbönxD
6.
6.
alex_512
És az előbbitől függetlenül. A külföldi lapok szereztek megkaparintaniuk egy epikus szöveget ami az alaphangulatot meghozza: a világűr mélyén az emberiség szembeszáll egy elfeledett idegen veszedelemmel. De képes-e egy ember egyedül fénybe borítani a sötétséget?
5.
5.
alex_512
Már megint a Bioshock koppintásos hülyeég bakker azt se tudod hogy milyen lesz egy képen és a műfaján kívül semmit nem tudunk és ti, egyből ez a BioShock mása. Na nem mondom tovább de idegesít kibaszottul sztem egy teljesen más játék lesz. Ez lelgalább olyan egyedi és újjító lesz mint a BioShock max ennyiben hasonlít rá.
4.
4.
Utys
Doug Church keze is a projectben van (System Shock, Thiefek), szóval ha EA nem ugat sokat, akkor bezony ez nagyon jó lesz.(ennyiből a Bioshock szellemi alapja koppintása a System Shock 2-nek, de azonos designer révén, inkább örököse :P)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...