Hírarchívum - 2020. június

Elmarad az idei Star Wars Celebration

Bizonyos szemszögből nézve már az is csoda, hogy ilyen soká jelentették be, és nem a többi rendezvénylemondással együtt, de már biztos, hogy elmarad a Star Wars Celebration. Legközelebb 2022-ben tartják meg.

Iron Harvest - ilyen lesz a tutorial

Számos mozgóképen láttuk már az alternatív 1920-as években játszódó Iron Harvestet, most fejlesztői kommentár kíséretében azt nézhetjük meg, milyen is lesz a tutorialja. Mellé egy újabb előzetest is kaptunk.

Játszható a The Survivalists co-op demója

A The Escapists világában játszódó The Survivalists nem a börtönből való szökésre helyezi a hangsúlyt, hanem a túlélésre egy lakatlan szigeten. A játékot most egy kooperatív demó keretében ki is próbálhatjuk egy korlátozott ideig.

Új felvételeken a Scarlet Nexus

Az IGN Summer of Gamingjén néhány új felvétel keretében csodálhatjuk meg a Scarlet Nexust, a Bandai Namco akció-szerepjátékát. A félig animáció, félig gameplay trailer mellé egy fejlesztői interjút is kaptunk.

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.

Íme, a Star Wars: Squadrons

A két Battlefront és a Jedi: Fallen Order után kizárólag a pilótáké a főszerep a Star Wars: Squadronsban. Yavin gázóriásától kezdve Galitan széthullott holdjáig bárhol csatába bocsátkozhatunk az ellenséges erőkkel a taktikus űrharcok során.

2021-re csúszik a Humankind

A Civilization kihívójának tűnő Humankind mégsem készül el idén, csak jövőre játszhatunk vele teljes formában, de a készítők szeretnék bevonni a rajongókat is a fejlesztésbe, így a nyár folyamán esélyünk lesz tesztelni a játék néhány funkcióját.

Augusztusban jön a switches Jump Force

Már csak a nyár végéig kell várnia a Switch-tulajoknak, akik eddig kimaradtak a Jump Force nyújtotta anime adok-kapokból. A verekedős játék switches változata ráadásul az első Character Pass minden bónuszkarakterét is tartalmazza.

Mortal Shell - egy évig csak az Epic Store-ban kapni

Az elkövetkező hónapokban már kezünkbe vehetjük a Mortal Shellt, a Cold Symmetry soulslike akció-szerepjátékát. A PC-seknek viszont várniuk kell, ha a Steamen szeretnék sajátjukénak tudni, mert egy éven át Epic-exkluzív lesz a játék.

Mit hozott a Guerrilla Collective második napja?

Tegnap este lement a Guerrilla Collective fesztiváljának második adása, összeszedtük egy hírbe, hogy mely címek kerültek elő a durván kétórás műsor folyamán. Lássuk a felhozatalt!