Hírarchívum - 2020. november

Next-gen frissítést kap a Metro Exodus is

A 4A Games bejelentette, hogy hamarosan érkezik a következő generációs frissítés a Metro Exodushoz, illetve újból megerősítették, hogy már nagyban dolgoznak a következő Metro-játékon, ami kizárólag PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készül.

Megjelenési dátumot kapott az Unto The End

A 2 Ton Studios lerántotta a leplet az Unto The End pontos premierdátumáról, ami közelebb van, mint azt gondoltuk volna, hiszen már december második hetében elmerülhetünk majd a stilizált grafikájú játékban.

Felsorakoznak a Games with Gold decemberi játékai

Közeledik a december, ezért a Microsoft aktuálisnak érezte, hogy megossza velünk, milyen játékokkal fog kedveskedni a Xbox Live Gold és/vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetőinek a következő hónapban.

A The Last of Us 2 volt a Golden Joystick sztárja

Tegnap este került megrendezésre az idei Golden Joystick díjátadó, ahol öt kategóriában is győzött a The Last of Us: Part II, illetve a Naughty Dog szintén elnyerte az év stúdiója díjat.

Íme, a teljes Remnant: From the Ashes-kollekció

Friss előzetest kapott a Remnant: From the Ashes - Complete Edition, ami a soulslike akció-játék eddigi legteljesebb kiadása. A gameplay felvételek mellett a játékot ért dicséretek is helyett kaptak a trailerben.

Rainbow Six: Siege - hamarosan next-genesedik

Nem kell már sokat várnunk a Rainbow Six: Siege következő generációs konzolokra érkező frissítésére, ugyanis december elsején már akár 120 fps mellett robbanthatjuk rá a falakat az ellenfeleinkre a Ubisoft multis lövöldéjében.

Total War Saga: Troy - holnaptól multizhatunk

Régóta várt funkcióval bővül a Total War Saga: Troy, holnap megérkezik végre a multiplayer. Mivel a multi egyelőre béta lesz, néhány bugra még számíthatunk, de a lényeg az, hogy többé nem kell csak a gépi ellenfelekkel hadakoznunk.

Mortal Kombat 11 - megérkeztek a filmes skinek

Ha számodra is az 1995-ös film a Mortal Kombat-franchise non plus ultrája, bizonyára örömödre lesz, hogy most már az adaptáció színészeinek is öltöztetheted a harcosokat, akik a hangjukat is kölcsönadták.

Fallout 76 - hamarabb élesedett a Steel Dawn

Egy kellemetlen és egy kellemes meglepetés tanúi lehettek a Fallout 76 játékosai. Egy túl korán élesedő patchnek hála többeknek elérhetetlenné vált a játék, a Bethesda pedig azzal orvosolta a helyzetet, hogy kiadta a Steel Dawn DLC-t.

The Medium - új fenyegetés a láthatáron

A Bloober Team felfedett egy új, eddig meg nem nevezett karaktert a jövő év elején debütáló horrorjátékából, a The Mediumból. A rövidke kedvcsináló a Niwa Hotel nevezetű helyszínre is bepillantást enged.