Hírarchívum - 2020. október

Traileren a Ruined King: A League of Legends Story

A Riot Games egy évvel ezelőtt indította el a Riot Forge-ot, a külsős League of Legends-spinoffok kiadóját. Ma ismét megmutatta magát a kezdeményezés egyik legjobban várt üdvöskéje, a Ruined King.

Így született újjá a Demon's Souls zenéje

A Bluepoint csodálatos munkát végzett a Demon's Souls-remake látványvilágát illetően, a tökéletes összhatáshoz azonban ez nem elég. Újra kellett álmodniuk a játék soundtrackjét is - lessünk hát be a kulisszák mögé!

Konzolokon is megjelenik a Chernobylite

A PC-s játékosok már egy ideje nyúzhatják a Chernobylite korai hozzáférésű változatát, de a jelek szerint nincs már túl messze a hivatalos megjelenés sem. További jó hír, hogy erről nem maradnak le a konzolosok sem.

Ismét mozgásban a League of Legends: Wild Rift

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy a világ legnépszerűbb MOBA-ja ellátogasson mobilra és konzolokra is. A League of Legends: Wild Rift egy látványos mozis előzetessel és egy adag friss játékmenettel villantotta meg magát.

Spider-Man: Miles Morales - irány a Pókverzum!

Sejtettük, hogy így lesz, és szerencsére nem kellett csalódnunk. A Spider-Man: Miles Morales ifjú Pókembere megkapja a 2018-ban bemutatott Into the Spider-Verse kosztümét is.

Újabb VR-os Warhammer-játék a láthatáron

A 40K-univerzum mellett az Age of Sigmar is megkapja a saját VR-os kitérőjét. A Warhammer: Age of Sigmar - Tempestfallban a Stormcast Eternalok oldalán vehetjük fel a harcot a rémisztő Nighthauntokkal.

Nem mindegyik Assassin's Creed fut majd a PS5-ön

A Ubisoft az egyik blogposztjában említette meg, hogy bizonyos PS4-es játékaik - köztük különféle Assassin's Creed-epizódok - nem futnak majd a Sony következő generációs konzolján.

Jövő év elején jelenik meg a Praey for the Gods

Ha minden a tervek szerint alakul, 2021 elején csaphatunk le a Shadow of the Colossus ihlette Praey for the Godsra: PC-n a játék kilép az Early Access-stádiumból, illetve konzolokon is tiszteletét teszi.

Next-gen frissítést kap a No Man's Sky is

Miután a Hello Games a megjelenése óta gőzerővel dolgozik a No Man's Sky-on, talán annyira nem meglepő, hogy a csapat a következő generációs konzolok érkezésére is felkészíti a játékot.

Tévéreklámmal hangolunk az új Assassin's Creedre

Az utolsó kötelező köröket futja az Assassin's Creed: Valhalla marketingkampánya, ezúttal egy rövidebb CG-előzetest tudunk mutatni nektek, amellyel valószínűleg sokat találkozunk még különféle hirdetések formájában.