Hírarchívum - 2020. március

Májusban érkezik a Minecraft Dungeons

Habár napra pontos premierdátumot sosem kapott a Minecraft Dungeons, a Mojang korábban áprilisra tervezte a játék megjelenését. Némi csúszással, május 28-án vághatunk neki a bányák felfedezésének.

PS4-exkluzívként rajtolt a Modern Warfare 2-újrázás

A szivárgásoknak megfelelően az imént felkerült a PlayStation Store kínálatába a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampányának felújított változata. A probléma az, hogy egyelőre csak oda.

Augusztusra csúszott a Wasteland 3 premierje

Újabb játék, amelynek betett a koronavírus és a kényszeres elzárkózás. Az inXile Entertainment májusban dobta volna piacra a népszerű szerepjáték harmadik felvonását, de sajnos csak három hónappal később fedezhetjük fel a senkiföldjét.

Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

Az Xbox Live Gold előfizetőinek sem lesz okuk panaszra áprilisban, ugyanis egy kiváló versenyjátékot, egy legendás szerepjátékot és néhány indie-gyöngyszemet vághatnak zsebre az előfizetésükkel.

Jövőre érkezhet a Resident Evil 8

Újabb pletykák kaptak szárnyra a több forrás szerint is fejlesztés alatt álló Resident Evil 8 kapcsán. Ha hihetünk a szivárgásoknak, a jövőre megjelenő új epizód egészen formabontó lehet.

Frissítve: Resident Evil - bajok a Resistance-bétánál

Tegnap vette kezdetét a Resident Evil: Resistance nyílt bétatesztelése, a próbakör azonban csak Xbox One-on tudott problémamentesen elrajtolni. A PC-s és a PS4-es bétát elhalasztották.

Folytatást kap a Hobbs & Shaw

Eddig is sejthettük, de végre biztos forrásból is megtudhattuk: folytatást kap a Furious-széria mellékága, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw. Dwayne Johnson és Jason Statham újabb közös kalandjához jelenleg a rendezőt keresik.

Ghost Recon: Breakpoint - barátokkal akár ingyen

A Ghost Recon: Breakpointtal a veterán franchise a mélypontjára jutott, de a Ubisoft még most is mindent megtesz azért, hogy a magához édesgesse a játékosokat. Bevezették tehát az ingyenes barátmeghívót és egy bőkezű próbaidőszakot.

Planet Zoo - irány Dél-Amerika!

Jövő héten újabb tartalmi csomaggal bővül a Frontier állatkert-menedzselős játéka, a Planet Zoo. A South America Pack segítségével öt új állatfajjal és egy halom új építőelemmel bővíthetjük álmaink parkját.

Utolsó frissítését kapja a Dead or Alive 6

A Team Ninja és a Koei Tecmo lemond a Dead or Alive 6-ról – nehéz másként értelmezni azt, hogy a gyenge start után egy évvel már véget is vetnek a játékba szánt frissítéseknek. Áprilisban jön még egy, de utána új tartalmakat már ne várjunk.