Hírarchívum - 2020. június

Metroid Prime 4 - újabb veterán fejlesztőt igazoltak

Sajnos nem voltak zökkenőmentesek a várva-várt negyedik Metroid Prime-rész munkálatai, most azonban egy újabb veterán programozóval bővítette a csapatát a fejlesztésért felelős Retro Studios.

A Nintendo még nem váltana a Switchről

Ahogy szépen lassan közeledik az idei ünnepi szezon, egyre inkább minden a generációváltásról szól a Microsoft és a Sony háza tájékán - na, de mi a helyzet ezzel kapcsolatban a Nintendónál?

Desperados III - két új trailer is érkezett

A két új rövid előzetes közül az egyik a játékot ért dicsérő szavakat szedte egy csokorba, míg a másik a Desperados III világában játszódó ingyenes Pen and Paper szerepjátékot hivatott reklámozni egy kicsit.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

The Last of Us: Part II - a gitárosok is rápörögtek

Várható volt, hogy a The Last of Us: Part II egyik legötletesebb minijátékára rá fognak pörögni a zenészlelkek, de ennyi feldolgozásra azért nem számítottunk. Ebből is látszik, hogy nem vették félvállról a gitározást a Naughty Dognál.

Cyberpunk 2077 - hallgass bele a soundtrackbe!

Nemrég jó pár előrendelő megkaparinthatta a limitált festésű Cyberpunk 2077-kontrollerét, a hátulján lévő QR-kódra rákeresve pedig legnagyobb meglepetésükre egy YouTube-videóra lettek átirányítva.

Így készül a Fall Guys: Ultimate Knockout

A Fall Guys: Ultimate Knockout csapata egy hatperces videóban foglalja össze, hogyan készítik ennek a szokatlan battle royale-nak az akadálypályáit. Néhány prototípusszintet is bemutatnak, amelyek kimaradtak a végleges termékből.

Valorant - merre tovább?

A hónap elején elindult a Valorant, a Riot pedig máris a jövőbe tekint. Egy fejlesztői videóban mondják el, mire számíthatunk az elkövetkező időkben, és azt is leleplezték, miféle szezonrendszerre számíthatunk a játékban.

2021-ben PC-re is ellátogat a Bless Unleashed

Nem sok Xbox One-exkluzív játékról hallunk mostanság, a Bless Unleashed egyike volt ezeknek. A múltidő hangsúlyos, ugyanis 2021-ben PC-re is megjelenik a free-to-play MMORPG, hogy az ottaniak is felfedezhessék Lumios világát.

Augusztusban debütálhat az Xbox Series S?

Az Xbox Series X rejtélyes kistestvéréről még mindig csak pletykák és híresztelések állnak rendelkezésünkre. A legújabb játékipari szóbeszédek szerint nyár végéig kell várnunk, hogy megtudjuk, mit takar a Lockhart munkanév.