Hírarchívum - 2020. január

A QLOC csapata is besegít a Cyberpunk 2077-nél

A szintén lengyel QLOC csapata is besegít a Cyberpunk 2077 munkálatainál. A CD Projekt RED-nek valószínűleg jól jön a segítség, miután elismerte, hogy a játék csúszásának ellenére is túlórázás vár a fejlesztőire.

A Kővarázsló és a RollerCoaster Tycoon esete

Habár az Atari az elmúlt években mindent elkövetett, hogy földig rombolja a RollerCoaster Tycoon reputációját, a Kővarázslóra hajazó mobilos mellékág bizonyítja, hogy van még ez-az a tarsolyában.

Környezetbarát játékdobozokra áll át a Sega

Legalábbis a kiadó európai részlege, és csak a PC-s játékok esetében. A bejelentés szerint a jövő héttől kezdve az összes dobozos termékük újrahasznosított, illetve újrahasznosítható dobozban érkezik.

Ingyenesen tölthető a Farming Simulator 19

Megérkezett az Epic Games Store legfrissebb ajándéka, ezúttal a Farming Simulator 19-et tölthetitek le ingyen egy teljes héten át - a játékot ráadásul magyar felirattal élvezhetitek majd.

Idén nem kapunk új Switch-modellt

A Nintendo pénzügyi helyzetjelentését követő befektetői konferenciahíváson derült ki, hogy a találgatásokkal ellentétben a cég nem ad ki új Switch-modellt idén, továbbra is az alapgép és a Switch Lite támogatására fókuszál majd.

Új stúdiót alapított a Wizards of the Coast

A Magic: The Gathering- és a Dungeons and Dragons-játékok kiadásával foglalkozó Wizards of the Coast megerősítette, hogy vadonatúj stúdiót nyitottak Archetype Entertainment néven.

Final Fantasy VII - üdv a Honey Bee fogadóban!

Vadonatúj előzetessel jelentkezett a Final Fantasy VII Remake. Ebben kisebb betekintőt kapunk abba, mi is zajlik Honey Bee fogadójában, ami igazából egy bordélyház, és ahova nyugodtan betérhetünk, ha kikapcsolódásra vágyunk.

Fallen Order - messze a várakozások felett teljesített

Az Electronic Arts is megtartotta aktuális negyedéves beszámolóját, amiből kiderült, hogy messze a várakozások felett teljesített a Star Wars Jedi: Fallen Order, a bevételek 70 százalékát pedig a digitális bevételek adták ki.

Aranylemezre került az Ori második része

Öt év után újra visszatérhetünk Ori gyönyörű világába a Blind Forest folytatásában. A Will of the Wisps alcímű részre már nem kell sokat várnunk, a fejlesztése hivatalosan is befejeződött.

A koronavírus miatt elmarad a Taipei Game Show

Eredetileg a jövő héten rajtolt volna el az idei The Taipei Game Show, de a szervezők úgy döntöttek, hogy a koronavírus miatt inkább nem kockáztatják meg, hogy ennyi embert összeeresszenek.