Hírarchívum - 2020. június

Megint csúszik a Cyberpunk 2077

A múltkori méretes késést követően ismét elhalasztotta a Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát a CD Projekt RED. Szerencsére most kisebb lendülettel lapoztak a naptárban a lengyelek - még így is megkapjuk idén az RPG-t.

Napra pontos dátumot kapott a DiRT 5

A Codemasters kiadott egy új kedvcsinálót a DiRT 5-höz, amelyben a karriermódról mesélnek nekünk a közreműködő színészek és műsorvezetők, valamint a játék producere. Emellett a napra pontos megjelenési dátumról is lehullott a lepel.

Ingyenesen tölthető az Eye of the Beholder-trilógia

D&D-s akciósorozatot indított a GOG, jó szokásának megfelelően pedig ajándékkal is készült a játékosoknak ennek apropóján: az Eye of the Beholder-trilógiát most bárki letöltheti az üzlet kínálatából.

Egy hónap múlva lesz a következő Stadia Connect

A Google sem hagy bennünket látnivalók nélkül a nyár folyamán, a cég július közepén adja le a Stadia Connect következő epizódját, amely a platformra érkező játékok közül mutat be néhányat.

Júliusban jön az Othercide

Az egészen egyedi látványvilággal rendelkező Othercide-hoz végre megjelenési dátumunk is van. A Lightbulb Crew körökre osztott szerepjátékában az emberiség sorsáért küzdünk egy haldokló idővonalon a más valóságból érkező rémek ellen.

Új Pokémon Snap debütál a Nintendo Switchen

Vannak olyanok, akik nem befogni szeretnék a pokémonokat, hanem csak megfigyelni. A New Pokémon Snap esélyt kínál arra, hogy a Pokémon-univerzum David Attenboroughjává válva fotókat készítsünk a kicsi és nagy lényekről.

Szellemhajók szelik a Sea of Thieves vizeit

Újfajta ellenség bukkant fel a Sea of Thievesben: Flameheart kapitány bosszúszomjas kísértethajói minden élőnek borsot törnek az orra alá. A legyőzésükkel újfajta jutalmak ütik a markunkat.

2021-ben jön a Horizon: Forbidden West

Miután múlt héten lerántották a leplet a Horizon: Zero Dawn folytatásáról, a fejlesztők most egy rövid videóban mesélnek arról, milyennek tervezik a játékot. Annyi biztos, hogy karácsonykor még ne számoljunk vele; csak jövőre jelenik meg.

Assassin's Creed: Origins - próbakör a hétvégén

A Ubisoft nem lankad, ha ingyenes játékhétvégékről van szó. Ezúttal az Assassin's Creed-szériát új alapokra helyező Originsre kerül a sor, amellyel június 19-21. között költség és kötöttség nélkül játszhatunk PC-n.

VR-támogatást kap az Operencia: The Stolen Sun

Épphogy csak megjelent PlayStation 4-re és Switchre az Operencia: The Stolen Sun, a Zen Studios továbbra sem pihen - hamarosan már VR-ban is élvezhetjük a közép-európai mondákból táplálkozó dungeon crawlert.