Hírarchívum - 2020. február

Friss gameplay videón a Ghostrunner

A Ghostrunner világában a belsőnézetes parkour magas fordulatszámú akcióval keveredik. Egy cyberharcos bőrébe bújva kell irtanunk az ellent, miközben a legapróbb hiba is az életünkbe kerülhet.

Hétpercnyi harc a következő Pathfinderrel

A Pathfinder: Kingmaker történetét folytató Wrath of the Righteous igen sikeres Kickstarter-kampánnyal büszkélkedhet máris. A fejlesztők elugrottak a PAX Eastre, hogy videón mutassák meg, mit tud következő játékuk.

Jövő héttől Switchen is lehet Afterpartyzni

A Night School Studio egyedi ötlettel állt elő az Afterparty című játékukban: a pokolból csak ivóversenyen keresztül lehet kijutni. Milo és Lola túlvilági kalandját márciustól Nintendo Switchen is élvezhetjük.

Májusban jelenik meg a Those Who Remain

Az atmoszférateremtésre hagyatkozó belsőnézetes horrorjáték, a Those Who Remain, májusban tiszteletét teszi a legtöbb platformon, de a Nintendo Switch-átiratra tovább kell várnunk.

Hideo Kojima kapja az idei BAFTA Fellowship-díjat

Will Wright, Nolan Bushnell, Shigeru Miyamoto, Gabe Newell – ehhez a névsorhoz csatlakozik Hideo Kojima is, mint a brit filmakadémia legrangosabb díjának tulajdonosa. Ő a tizedik, akit a videojáték-iparból tüntettek ki vele.

Megtalálták a Vaják-sorozat Vesemirjét

A Vaják második évadába várt szereplők közül talán Vesemir alakját övezte a legnagyobb érdeklődés, főleg mióta Mark Hamill is "bejelentkezett" a szerepért. A Netflix végre hivatalosan bejelentette, hogy ki játssza majd a karaktert.

Elhalasztják a Game Developers Conference-t

Miután egyre több jelentős kiállító jelezte, hogy a koronavírus okozta egészségügyi kockázat miatt nem vesz részt a GDC-n, bekövetkezett, amit sejteni lehetett: nem tartják meg márciusban a rendezvényt.

Poszterek érkeztek a Monster Hunter-filmhez

Szeptemberben landol a mozikban a Paul W.S. Anderson-féle Monster Hunter-film, amelyhez az imént két posztert is kaptunk. A fotókon Milla Jovovich és Tony Jaa feszít a játéksorozat egy-egy ikonikus fegyverével.

Újabb gameplay teaseren az Atomic Heart

A Szovjetunióban játszódó BioShockként is emlegetett Atomic Heart újra megmutatta magát, igaz, ezúttal egy nyúlfarknyi gameplay teasernek örülhetünk csak. A végeredmény még így is végtelenül szürreálisnak hat.

Van, ahol már játszható a Plants vs. Zombies 3

Soft launcholt a Plants vs. Zombies harmadik része, ami egy nem túl magyaros kifejezés arra, hogy bizonyos országokban tesztjelleggel már elérhető a mobilos játék. Hozott néhány meglepő változtatást is!