Hírarchívum - 2020. április

Xbox Series X - a jövő héten már a játékokon a sor

A Microsoft bejelentette, hogy egy hét múlva kerül adásba az új Inside Xbox-epizód, amely igazi különlegesség lesz, itt láthatjuk majd először mozgásban ugyanis az Xbox Series X játékait.

Elmarad a júniusi Nintendo Direct

Józan ésszel azt gondolhattuk volna, hogy a COVID-19 és az E3 elmaradása nem lesz túlzottan nagy befolyással a júniusban rendszeresen megtartott Nintendo Direct adásra, lévén előre felvett műsorról van szó. Sajnos szomorú hírt kell közölnünk.

Leállt a Darkborn fejlesztése

A Battlefield: Bad Company 2 veterán fejlesztői több mint négy éven át dolgoztak a játékon, melyben egy szörnyeteg képében állhattunk volna bosszút a vikingeken. Sajnos a The Outsiders csapata ma bejelentette: jegelik a Darkborn fejlesztését.

WRC 9 - sárdagasztás Új-Zélandon

Szeptemberben újabb epizóddal bővül a rali-világbajnokság hivatalos játéksorozata, ma pedig először végre mozgás közben is láthatjuk a WRC 9-et. Készüljetek egy kis sárdagasztásra a naplementében!

Íme, az Assassin's Creed: Valhalla előzetese

Eljött az idő, a tegnapi leleplezést követően ma egy elképesztően hangulatos előzetessel jelentkezett az Assassin's Creed: Valhalla. A vikingek és angolok harca során előkerül a rejtett tőr is.

Májusban érkezik a Dungeon Defenders: Awakened

Jövő hónapban a széria alapjaihoz tér vissza a Dungeon Defenders: Awakened. A tower defense- és akció-RPG-elemeket vegyítő játék egy friss és ropogós előzetessel jelentkezett, ami felfedte a megjelenés dátumát is.

Port Royale 4 - megvan a dátum, indul a béta

Idén nyáron valószínűleg egyikünk sem fog a Karib-szigeteken nyaralni, de nem is bánjuk, hiszen a Port Royale 4 a virtuális térben pótolja az élményt. A bétateszt már elindult, és befutott a pontos megjelenési dátum is.

Nézd újra a Cyberpunk 2077 demóját 8K-ban!

Gépi tanulás segítségével elkészítették a játék 2018-as E3 alkalmával bemutatott gameplay videóját 8K-ban. Szóval ha valaki eddig nem érte be a 4K-s verzió "gagyi" minőségével, most talán elégedett lehet.

The Last of Us: Part II - több mint 100 GB-ot nyom

A Naughty Dog következő játéka is felsorakozik azon címek mellé, amelyek bekebelezik a PlayStation 4 merevlemezének egy jelentős részét. Nem véletlen, hogy a játék két Blu-ray-lemezen érkezik majd.

15 stúdió dolgozik az új Assassin's Creeden

Eddig is megszokott volt a Ubisoftnál, hogy több csapat dolgozik egy-egy Assassin's Creed-játékon, most azonban rekordszámú stúdió segít be az Assassin's Creed: Valhalla munkálataiba.