Hírarchívum - 2020. augusztus

Túrázás a Sherlock Holmes: Chapter One szigetén

Egy új kedvcsinálóval és egy rövid fejlesztői naplóval jelentkezett a Sherlock Holmes: Chapter One, amely nyitott világgal és egy olyan előzménytörténettel várja a rajongókat, amiből kiderül, hogyan lett a híres detektív az, aki.

HWSW: Komoly Apple-Facebook viszály érik

Újabb cég feszült be az Apple által az App Store-ban alkalmazott jutalékrendszer miatt, ezúttal a Facebook elégelte meg, hogy az applikációján keresztül értékesített digitális termékek árából az Apple 30 százalékot zsebre tesz.

Megjelenési dátumot kapott a Carto

A nyári streamforgatagban mutatkozott be a Humble Games és a Sunhead Games közös projektje, a Carto is, amely egy ötletes mechanikára épülő puzzle-kalandjáték lesz. Már októberben játszhatunk vele.

Traileren a felújított Asterix & Obelix XXL

Nem olyan rég számoltunk be róla, hogy a Microids és az OSome Studio az Asterix & Obelix XXL-sorozat első részét is felújítja, a hétvégén lezajlott Gamescom apropóján pedig ki is adták hozzá az első trailert.

Mégsem jelenik meg idén az Evil Genius 2

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén az Evil Genius második része. Pontos dátumot nem kaptunk egyelőre, a készítők jelenleg a jövő év első felére ígérik a premiert.

Brit toplista: a Project CARS 3 a kanyarban sincs

Hiába érkezett több nagyágyú is a múlt héten, a dobozos eladásokat számláló brit toplista mezőnyét nem sikerült felrázniuk, még a Project CARS 3 sem jutott be a legjobb tíz közé.

Úgy néz ki, új címet kapott a Gods & Monsters

A Ubisoft Forward szeptemberi műsorában már valószínűleg a Gods & Monsters is feltűnik majd, csak épp nem így hívják majd: az új címet a tajvani korhatár-besorolásokért felelős szervezet buktatta le.

Új-Zélandon már elérhető a mobilos The Witcher

Nincs még egy hete, hogy bejelentették a The Witcher univerzumában játszódó mobilos AR-játékot, a The Witcher: Monster Slayert, de a korai verziója már ki is próbálható Középföldén... akarom mondani Új-Zélandon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem mondanám, hogy klasszikus uborkaszezonos nyár van a hátunk mögött egy The Last of Us: Part II-val és egy Ghost of Tsushimával: ehhez méltóan a szeptember első hete sem lassít le, ami a játékmegjelenéseket illeti.

Sam & Max - ismét mozog a VR-os kitérő

Akárcsak a Half-Life-sorozat, a LucasArts point & click kalandjátékának hősei, Sam és Max is a virtuális valóságban térnek vissza a több mint egy évtizedesre nyúlt pihenőjük után.